Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Buktatok már le maszturbálás közben? Ha igen akkor, hogy?
Figyelt kérdés
2020. jan. 12. 01:40
1/7 anonim válasza:
Konkrétan nem buktam le, mert takaró alatt csináltam, de valószínűleg gyanús lehetett a lakótársamnak, hogy miért kapcsoltam ki hirtelen a tévét amikor belépett.
2/7 anonim válasza:
Pasim nyitott rám, de masztizik ő is... volt hogy szándékosan meglepi, úgy vártam.
5/7 anonim válasza:
Vonaton, szürke 50 árnyalatát olvastam (a könyvet akkoriban elég izgatónak találtam, a filmet borzalmasnak még mindig) és nem bírtam ki elmentem a vécébe. Elfelejtettem bezárni az ajtót és rám nyitott valaki. Nem szólt semmit és én se szóval megúsztam.
Lehet hihetetlen sztori de sajnos igaz.
6/7 anonim válasza:
Párom nyitott rám a fürdőszobában.Tetszett neki.
7/7 anonim válasza:
Az öcsém benyitott a szobámba. Persze kopogás nélkül, mert azt nem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!