Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes fejlődés miatt prostihoz menni?
Figyelt kérdés
Hogyha szeretnék jó lenni az ágyban érdemes prostihoz elmenni vagy neki csak az a célja hogy minél gyorsabban kielégüljek utána ha fizettem kitegyen? Nem igazán van tapasztalatom szex terén de szeretnék nagyon jó lenni az ágyban. Van olyan prosti amelyik hajlandó arra megtanítani hogy lehetek nagyon jó és nem csak a lerakott pénz érdekli és hogy én legyek vele elégedett?2021. ápr. 19. 05:47
11/19 A kérdező kommentje:
Nincs most partnerem és szégyellek is úgy belemenni egy kapcsolatba hogy nem tudom jól csinálni.
2021. ápr. 19. 07:32
12/19 anonim válasza:
Ha rendes kapcsolatba mész bele, és nem szexbe, akkor hidd el, a partnereddel nyitottak lesztek és próbálkoztok.
13/19 anonim válasza:
Én például jobban értékelnék egy tapasztalatlan férfit, aki próbál fejlődni és akivel együtt kísérletezünk, mintsem egy olyant, aki sok-sokszor prostival hált.
14/19 anonim válasza:
Utolsó. Azt sose tudod még hogy akivel vagy az mennyit prostizott
15/19 anonim válasza:
Ne szégyelld, ez butaság. Figyelj oda a másikra és jó lesz.
Ezt egy ribivel sosem tanulod meg. Neki mindenhogy jó lesz, csak fizess.
16/19 anonim válasza:
Érdemes, csak megfelelő lányt kell találni rá, és neki is el kell mondanod, hogy fejlődni szeretnél.
17/19 anonim válasza:
.16os jól írja 14 és voltam. Egy normális nőt keres a rosszlányok on
18/19 anonim válasza:
Nem utazós prostihoz kell menni hanem helyihez. Az utazós az egy hétig van egy helyen, ezalatt akar minél több faszt kifacsarni hogy maximalizálja a bevételét. Hozzájuk üríteni érdemes járni. Helyi csajt kell keresni, rápróbálsz, ha normális akkor elmondhatod neki hogy mi a célod ezzel. Ha benne van akkor visszajársz hozzá. Neki fix bevétel leszel, ha normális pasi vagy akkor értékelni fogja ezt,tanítani fog ezt-azt. Annyit mindenképpen, hogy ne legyél teljesen fogalmatlan, megilletődött balfasz ha egy lánnyal élesben odakerülsz hogy mutatni kell valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!