Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék lefeküdni az unokahugommal?
Huszoneves fiatalok vagyunk, esnagyon régóta fantazialok rola hogy megdugjam. elképesztő jo teste van, de sajna ritkan találkozunk. többször utaltam már rá, volt hogy pózolt nekem feszes naciban, de mindig elviccelte, elterelte az utalasokat... valami ötlet?
(kérem az utalkozok kimeljenek)
Unokahúg = testvéred gyereke
Unokatestvér = szülőd testvérének a gyereke
Ja amúgy meg ha huszonévesen itt tartasz fejben akkor megreked a szexuális érettséged a 13 évesek szintjén.
2.koszi, leulhetsz :)
érdemes lenne egy kis etimologiat olvasgatni a rokonsagi kifejezéseket illetően, kihegyezve az "unoka" jelentésére, bár gondolom majd megmagyarazod a (hiányos) tudalekossagod okat.
a hozzászólás érdemi része meg lehet, hogy helytálló, nem véletlen kérdezem név nélkül. egyébként nem én vagyok az első ebben a cipőben, szoval nem tudom mennyire elítélendő
#4: Leszámítva a valóban elítélendő dolgokat, itt úgy sem kapsz megfelelő választ a kérdésedre, mert csak irigy választ fogsz kapni.
Teljesen mindegy milyen rokon, nem azt írtad, hogy elvennéd feleségül és gyereket csinálnál neki. Amíg nem így van, ki a frászt érdekel, érezd jól... :D
De azt is megértheted, hogy ebben nem tudunk segíteni neked.
Mivel nem elfogadott, ezt valószínűleg Ő is tudja (akkor sem ha ez nem tiltott), alkalom szüli az ilyen kapcsolatot.
Én lehet felhúznám kicsit, nem szemtelenül megsimizném, utalva arra mit akarok. Esetleg ha együtt elmentek szórakozni még könnyebb egymásra hangolódni.
Én biztos nem feküdnék le olyan emberrel, akihez közöm van vér szerint. Nem egészséges!
Aztán azt csinálsz, amit akarsz, illetve amit a csaj enged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!