Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz hogy a felsőoktatásban tanuló lányok keresnek maguknak egy bőkezű támogatót?
4
Semmit. Néha apróbb ajándékokat is vesz. Egy kis 28m2 es garzon Budapesten.
1: normális férfiak nem hiszik azt, mert normális férfi nem simpkedik egy nő után sem, főleg nem galaxis méretű egóval rendelkező kis csitrik után.
Ellenben a filléres "nemolyanlányvagyok" egyetemisták előszeretettel fejik meg a bétákat onlyfans/puncs/stb platformokon.. azért annyira nem kell félteni ezt a sok modern ribkót..
Érdekes.
Nem általánosítani akarnék.
Csak minap történt hogy hallottam egy érdekes beszélgetés
Persze, sok ilyen lány van. Én egyetemista vagyok, ismerek is párat aki tudom hogy gazdag faszival jár össze. Plusz sokszor ha ránézel instára akkor is egyértelmű ha valaki ilyesmit csinál. Pakolja ki a nyaralós luxusautós képeket, közben meg nincs se gazdag családja se ennyit fizető munkahelye.
Nagyon sokan simán belemennek 1-1 ilyen kapcsolatba, ha úgy hozza a a sors. Vannak akik meg célirányosan ilyet keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!