Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltad már meg a barátodat?
Figyelt kérdés
Hány éves vagy?
Kiderült?
Külsődet mennyire értékeled 1-10-ig?
2021. ápr. 18. 20:07
11/16 anonim válasza:
Igen de rendszerint csak bosszu.
Valojában szexuálisan engem fel se izgat egy masik ffi ha szeretem a párom. Ehhez en nem is tudom mi kellene.
Nagyon sajnálom is. Irigylem a ffiakat hogy nekik minden nővel megy és még jó is. Olyan jo lenne igy élni hogy bárkivel élvezhetném es nem kéne foggal korommel ragaszkodnom mindig egyhez akivel végre élvezem
12/16 anonim válasza:
Igen, sajnos tettem már ilyet. Bosszúból. Nyilván kétségbeesett és fájdalom vezérelt butaság volt, de ez van. Igen, kiderült, mert elmondtam utána. Azt gondolom ez így korrekt, ha már egyszer megtettem.
Külsőre 10/9 et mondanék magamra. De persze a szépség szubjektív
13/16 anonim válasza:
Sokat ittam házibuliban.Nem derült ki. L
14/16 anonim válasza:
nem és nem is fogom. 8 éve vagyunk együtt, 25 vagyok, a külsőm mondjuk 8/10
15/16 anonim válasza:
Igen többször is, 18 vagyok, 6-7 pont
16/16 anonim válasza:
Igen
Kiderült
Hangulattől függően 7-8-9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!