Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon túlgondolom a dolgokat vagy jogosan akarom tenni amit? F24
Az önsanyargatásodra és önsajnáltatásodra inkább nem is méltatok reagálni.
De megnyugtatlak. A kiszakad a gumi dolog a valóságban nagyon ritka (4 évig védekeztünk így a párommal, heti minimum 5 alkalommal és sose történt baj), csak itt gyakorin divat, hogy mindenki védekezés mellett esik teherbe és non-stop szakad a gumi és a gyógyszer nem hat.
Csak orálisan?Nem kevés az neki az ő szemszögéből? Szerintem nem lenne elég az neki és mindig mondaná, hogy neki annál több kell. Ha már az orálisnál vagyunk akkor nálam itt kezdődik a gond mivel nem biztos hogy előmerném venni neki. A mérettel nincs gond csak alapból nagyon bátortalan vagyok. Ja meg még levetkőzni se mernék.
Nem feltétlenül baj, ha nincs behatolás. Én pl el tudom képzelni, hogy csak orál legyen hasonló parák miatt.
Miért nem mersz levetkőzni? Mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!