Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, volt már olyan hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, volt már olyan hogy a család előtt felállt nektek?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyanoktól kérdezem akik rendszeresen meztelenül vannak/voltak otthon akár a család előtt is. Nem arra gondolok hogy felizgultatok valamelyik családtagra, hanem valami más okból lett merevedésetek akaratotok ellenére (tudjuk hogy a tinédzserkor elején épp csak a matekházira nem áll fel). Mi volt erre a reakció?

2021. ápr. 18. 06:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%
Igen előfordult mar
2021. ápr. 19. 20:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolom, hogy abban formában, ahogy kérdésben szerepel (vagyis ahol a családtagok rendszeresen sokat vannak meztelenül egymás előtt otthon, ami nyilván az adott családban elfogadott) nos, ott elkerülhetetlen, hogy időnként a család férfi/fiú tagjainak spontán merevedése támadjék. Nem egymásra, hanem ahogy kérdésben is szerepel, más okból. A reakció pedig semmilyen, mindenki úgy tesz mintha mi sem történt volna. Nincs semmi megjegyzés, majd lelankad. Ha az illető fiúnak kínos, hát elvonul, vagy felhúz egy alsót. Nyilvánvaló, hogy a családon belüli meztelenkedés elfogadásával, a merevedés hosszú távon elkerülhetetlen. Senki nem fog kiadni, vagy beszólni, főleg hogy a jelenség természetes és az izgalom egyértelműen nem a családtagra irányul. Nem beszélve arról, hogy kamaszoknál az ébredés, felkelés, öltözködés és maga az egész reggel nem is létezik merevedés nélkül. Náluk olyan természetes mint a légzésük.
2021. ápr. 24. 22:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Volt, de ez ellen nem tudunk mit tenni, hisz nem azért áll fel mert felizgulsz rá vagy bármi (persze attól is felállhat) de ilyen esetekben bármi más lehet a kiváltó ok, pl hozzáérsz valamihez, vagy valami bármi olyan gondolat felugrik, és megtörténik, velem is volt ilyen, sőt gyakran megesik de ez van, nem tudsz mit tenni.
2021. máj. 8. 15:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Reggel korán pisilnem kellett.Gondoltam még mindenki alszik,kifutok meztelenül,mert nyáron,melegben így alszom.Ha nagyon kell pisilnem, kőkeményen áll a farkam.Igy kimentem.Anyám pont abban a pillanatban jött ki a szobájából,mert valami tésztát akart sütni reggel.Annyit mondott:Hűha!!!! Gyorsan visszafutottam a szobámba,és felöltöztem rendesen,majd kimentem.19f
2022. jún. 15. 09:35
 15/15 anonim ***** válasza:
igy már én is jártam reggel csak apu látott meg. Tesómmal gyakran látjuk egymást úgy mert egy szobában alszunk
2022. júl. 17. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!