Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A családotokban mennyire megszokott az intim szőrtelenítés? Akár női, akár férfi családtagok esetében.
apát nem tudom, de anya szőrtelenít, bátyám és hugom nem, én igen
hugom jegyezte meg egyszer miért szőrtelenítek de ennyi
Apámat és 2 ocsemet nem tudom. A kisebbik még csak 12 úgyhogy nem hiszem hogy szőrtelenítene, nincs miért.
Anyukámmal együtt járunk kozmetikushoz intim gyantára, szóval ja.
19/L
Mindenki szőrtelenít nálunk otthon.
22/l
Senkinem szőrtelenít nálunk. Én vagyok egyedül csupasz. Nem kaptam rá megjegyzést, muvel nem mutogatom a puncim a családomnak:D nem is értem hogy láthatná bárkinek a családja azt, hogy van e szőr ott neki vagy sem. Brrr
Még anno tiniként egyszer apám tett megjegyzést arra, hogy minek szőrtelenítem a hónaljam:D ebből következtetnék arra, hogy az intim szőrtelenítést se pártolná. De szerencse, hogy nem a családom véleménye érdekel a témában:D
nálunk mindenki szőrtelenít.
anyu 12 évesen gyantázta le először a lábamat és a hónaljamat, 14 évesen pedig nővérem a pinimet.
azóta magamnak gyantázom már.
bátyám is gyantázza a mellkasát és a péniszét, apuról nem tudom, de szerintem neki anyu csinálja, ha csinálja, mer apám lusta nagyon.
19/L
nem brazil gyanta, amit gyantamelegítőben kell megmelegíteni..
ha beírod, hogy gyantagyöngy google-be kiad róla sok videót. ez az a tipus, amihez nem kell papir, és tele van fele a facebook meg az insta.
szinte fájdalommentes, és 27 -28 napig baba bőröd lesz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!