Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A családotokban mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A családotokban mennyire megszokott az intim szőrtelenítés? Akár női, akár férfi családtagok esetében.

Figyelt kérdés
Ha csak te vagy szőrös vagy épp szőrtelen, kaptál rá megjegyzést pl. szülőtől/testvértől?

2021. márc. 15. 10:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

apát nem tudom, de anya szőrtelenít, bátyám és hugom nem, én igen

hugom jegyezte meg egyszer miért szőrtelenítek de ennyi

2021. márc. 15. 10:52
 2/20 anonim ***** válasza:
74%
Anyum tuti. Volt hogy segítettünk egymasnak. Nincs ebben semmi extra. 24L
2021. márc. 15. 10:56
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Apámat és 2 ocsemet nem tudom. A kisebbik még csak 12 úgyhogy nem hiszem hogy szőrtelenítene, nincs miért.

Anyukámmal együtt járunk kozmetikushoz intim gyantára, szóval ja.

19/L

2021. márc. 15. 11:27
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki szőrtelenít nálunk otthon.

22/l

2021. márc. 15. 11:33
 5/20 anonim ***** válasza:
79%

Senkinem szőrtelenít nálunk. Én vagyok egyedül csupasz. Nem kaptam rá megjegyzést, muvel nem mutogatom a puncim a családomnak:D nem is értem hogy láthatná bárkinek a családja azt, hogy van e szőr ott neki vagy sem. Brrr

Még anno tiniként egyszer apám tett megjegyzést arra, hogy minek szőrtelenítem a hónaljam:D ebből következtetnék arra, hogy az intim szőrtelenítést se pártolná. De szerencse, hogy nem a családom véleménye érdekel a témában:D

2021. márc. 15. 11:39
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki szőrtelenít. Nálunk ez nem tabutéma, együtt járok a lányommal dm-be, veszek neki is borotvát, szőrtelenítő krémet, óvszert, tampont, amit csak szeretne. Nem kerítek belőle nagy ügyet, ezért sem ciki. Én vagyok az apja.
2021. márc. 15. 11:42
 7/20 anonim ***** válasza:
80%

nálunk mindenki szőrtelenít.

anyu 12 évesen gyantázta le először a lábamat és a hónaljamat, 14 évesen pedig nővérem a pinimet.

azóta magamnak gyantázom már.

bátyám is gyantázza a mellkasát és a péniszét, apuról nem tudom, de szerintem neki anyu csinálja, ha csinálja, mer apám lusta nagyon.

19/L

2021. márc. 15. 11:47
 8/20 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es! Egyébként te és a bátyád milyen gyantát használtok az otthoni gyantázásra? Hideggyanta?
2021. márc. 15. 12:14
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

nem brazil gyanta, amit gyantamelegítőben kell megmelegíteni..

ha beírod, hogy gyantagyöngy google-be kiad róla sok videót. ez az a tipus, amihez nem kell papir, és tele van fele a facebook meg az insta.

szinte fájdalommentes, és 27 -28 napig baba bőröd lesz tőle.

2021. márc. 15. 12:23
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak apám tudom, hogy nem. Egyszer megjegyezte, hogy látja én se szeretem lecsupaszítani. 28F
2021. márc. 15. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!