Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A családotokban mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A családotokban mennyire megszokott az intim szőrtelenítés? Akár női, akár férfi családtagok esetében.

Figyelt kérdés
Ha csak te vagy szőrös vagy épp szőrtelen, kaptál rá megjegyzést pl. szülőtől/testvértől?

2021. márc. 15. 10:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ket szulom szorteleniti a nemi szervet (fateromat tudom csak, o roviditi testszornyiroval). Nekem nagyon szoros de csak faterom szokott latni meztelenul o neha tesz ra poenbol megjegyzeseket

F

2021. márc. 15. 17:49
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem rohangálunk meztelenül, de azért prűdek se vagyunk. Férjem túlzottan nem foglalkozik a témával, néha rövidre vágja, két tizenéves lányom és én viszont rendszeresen szőrtelenítünk. Amikor eljött az ideje, nagyobbik lányomnak megmutattam a gyanta használatát (minden testrészen). A kisebbiknek már nem kellett, addigra ő már elégszer látta mi hogyan csináljuk. Ebből nem csinálunk nagy ügyet és főleg nem teszünk megjegyzéseket a másikra.
2021. márc. 15. 21:52
 13/20 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk a családban senki sem szőrtelenít!
2021. márc. 17. 13:33
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk mindenki szortelenit, anyu csinalta nekem eloszor, amikor mar kinott, kellett is torna miatt. O is csinalja es apu es a testvereim is intim gyantaztatnak vagy maguknak csinaljak. Nem tabu nalunk a meztelenseg, szoval latjuk,ki hogy all epp :) L
2021. márc. 17. 14:02
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
nálunk mindenki natur. F
2021. márc. 17. 14:12
 16/20 anonim ***** válasza:
Nálunk anyu és én.L.
2021. márc. 31. 05:11
 17/20 anonim válasza:
100%

Havi rendszerességel csak én.

A nővérem néha. Apumat nem tudom hogy, csinálja e. Anyum ellenzi és kaptam is tőle beszólást hogy, minek csinálom nem látszik. Meg hogy mindenki természetesen szép.

Nem is értem hogy, miért kell így gondolnia ha ő se akkor mi se csináljuk.

De megmondtam neki hogy, nekem így komfortos, így érzem jól magam meg hogy, nekem ez is hozzá tartozik a saját tisztaságomhoz.

Azt meg mindenki maga dönti el hogy, most szőrtelenít vagy nem. Egyiket se kell rá erőltetni a másikra.

2021. márc. 31. 09:57
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Apukámról nem tudom, anyukámról csak feltételezem.

Akiről biztosan tudom az a nővérem, néha szóba is jön nálunk(nyilván én is szőrtelenítek)

A húgom most van abban az életkorban, hogy valószínűleg már kipróbálta az intim szőrtelenítést, de kétlem hogy rendszeres lenne.

Ezen kívül van még egy bátyám és két öcsém akikről nem nem feltételezem. Az öcséimről azért nem, mert még nagyon kicsik, a bátyám meg tudom, hogy nem csinálja.

2021. márc. 31. 15:16
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak én szőrtelenítek. Senki nem foglalkozik vele.
jan. 5. 23:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Nálunk mindenki csupasz,illetve télen szoktuk hagyni visszanőni
máj. 22. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!