Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek valami baj lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek valami baj lenne velem?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és kicsit zavar, hogy szűz hisz már minden barátom elveszítette a szüzességét. Titeket zavarna ill. zavart hogyha ilyen idősen szűzek voltatok?

És Zavarhat ez maszturbálás közben? Olyankor is annyira szűk vagyok:(. Ami néha elveszi az élvezetet.

20l

Mindenkinek előre köszönöm a segítőkész válaszokat:)

és privát üzeneteket sem szeretnék, köszönöm:)

2021. ápr. 18. 02:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%

Én mint férfi mondom neked,aki elég korán már nem volt szűz,hogy abszolút semmi baj nincs azzal,hogy te még az vagy.

Meg van az oka gondolom.

Majd ha lesz rá érdemes ember akkor még történik a dolog.

Maszturbálás közben helyezd előtérbe a csiklódat, és örülj,hogy szűkebb vagy még,sok férfi fog ezért nagyon fogja szeretni a veled való együttlétet.

Teljesen rendben vagy.

2021. ápr. 18. 02:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves választ :)
2021. ápr. 18. 02:16
 3/11 anonim ***** válasza:
7%
Nem értem miért nem akarsz privát üzenetet kapni. A kiírásod burkoltan lehet egy felhívás is, legalábbis az én szemszögemből. Azzal, ha kiteszel ilyen kérdést és mégis rád írnak, akkor tűrési kötelezettséged van. Ezt fogadd el!
2021. ápr. 18. 02:23
 4/11 anonim ***** válasza:
64%

Én 18 évesen vesztettem el a szüzességem, míg a baráti társaságomban már mindenki 15-16 évesen elvesztette. Nem zavart, max olyan szinten hogy az ilyen témájú beszélgetésekhez nem tudtam hozzászólni. De megtaláltam azt a lányt akivel még most is azt mondom hogy megérte ezt megélni, mert nagyon szerettük egymást. Hidd el megéri várni rá. Az meg hogy szűk vagy külön jó, később majd te is megtapasztalod.

21F

2021. ápr. 18. 02:24
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
#3 egy kérdést tett fel mert zavarja, kit érdekel hogy neked ez hogy jön le? Szerinted egy anonim oldalon akar erre embert keresni? Néha gondolkozzál már kicsit. Nincsen semmiféle kötelezettsége, főleg nem az ilyen recskahuszárok felé mint te. Fogadd el.
2021. ápr. 18. 02:29
 6/11 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem sincs semmi baj veled! Ebben nincs kötelező elvárt kor hogy ki mikor kell hogy elveszítse, és most mindegy hogy nő vagy férfi az illető! Majd ha jön akinek jönni kell megtörténik ez is!

Igaza van 1-nek!

2021. ápr. 18. 07:58
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

Nincs ezzel baj, ne aggódj amiatt, hogy szűz vagy. Az pedig, hogy szűk vagy, nagyon is izgató dolog. Szóval teljesen rendben vagy, nyugi. :)

28/F

2021. ápr. 18. 10:21
 8/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a kedves válaszokat :)
2021. ápr. 18. 10:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

En 18 voltam mikor elvesztettem, de olyan korulmenyek kozott, amire nem gondolok szivesen... ha megvalaszthatnam, vartam volna vele meg egy-ket evet. (Ismeroseim nem huztak tovabb 15-16 evnel, de ez engem sosem zavart)

Hidd el jobb varni egy normalisra, mint elsietni, meg a vegen egy eletreszolo szr elmenyed lesz :/

2021. ápr. 18. 17:23
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A maszturbáláshoz nem, illetve alig kell a hüvelybe nyúlni! A csiklódról viszont rendesen fel kell húzni a bőrt! (Én még alig láttam olyan Hölgyet aki tudta miről van szó) A csikló, és a G-pont ingerlésével akkorát élvezhetsz, mint bedugós szexszel még senki. :) De első körben valószínűleg a csikló ingerlése is elegendő! F/sok
2021. ápr. 18. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!