Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, őszintén, milyen hosszú a péniszed mereven?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 17. 23:19
11/26 anonim válasza:
Talán 15-17? Halovány lövésem sincs, használni jobb szeretem mint méregetni :) úgysem lesz a partnereimnél sem vonalzó.
12/26 anonim válasza:
18, ha durván áll, talán 18,5 is😅
13/26 anonim válasza:
De nagy része ugyis kamu lesz, és úgyis azok irnak, akik büszkék a méretükre. Szóval erre most ne adj semmit.
17/26 anonim válasza:
15-16 kb nem tudom. 16 évesen mértem egyszer mikor még érdekelt, azóta inkább használom.
18/26 anonim válasza:
12cm, napi szinten dugok. Nem gátol semmiben. Egy két alkalom ugyan volt amikor talán kevésnek bizonyult de a csaj se volt szimpi úgyhogy leszarom.
20/26 anonim válasza:
19,7 cm. Megvan a hátránya, nem lesz teljesen merev, csak puha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!