Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne vagyok egy amolyan laza “kapcsolatazerűségben “ már több,mint fél éve .Előtte 2 hosszú kapcsolatom volt,lehet hülyének nézni ,de én arra vágyok ,hogy van aki megkérdezte őszintén egy nehéz nap után hogy hogy vagyok stb...?!
Próbálkoztál szintén gyerekes pasival összejönni? Egy jó opció lehetne.
Azt neked is be kell látnod, egy pasi sem szívesen neveli másik pasi gyerekét.
A vágyaid teljesen hétköznapiak és normálisak. Nincs ezzel semmi baj. A helyzeted az ami nehéz. Külföldön nem helyiként eleve nehezebb ismerkedni, hát még egyedülálló anyaként.
Őszinte leszek, nem sok férfi van aki más gyerekét szeretné nevelni.
Nem veled van a probléma hanem a helyzettel amiben vagy... de ezen nem lehet már változtatni. A gyerek már megvan és apja már nincs. Ezzel kell együtt élned.
Ha igaz amit írsz és egyébként egy kellemes külsejű normális nő vagy, akkor biztosan akadni fog aki így is szívesen kapcsolatban lenne veled, de ehhez tenned is kell és keresned különben hiába várod, hogy mint a mesében rád találjon.
Bátornak is kell lennie, aki a gyerekkel együtt fogadna el, mert rizikós is lehet, rámehet a veled való kapcsolata, ha akár később megváltozik valami. Van azonban két dolog, ami zavar a történetedben. Egyrészt, hogy hangsúlyozod, hogy jó a tested, nincsenek striák, nem vagy túlsúlyos, stb. Ezek a dolgok éppenhogy a felületes kapcsolatokban hordoznak nagy jelentőséget, egy olyanban, ahol a gyerekkel együtt fogadna el párjának valaki, ott ezek talán ráadásként számítanak, de nem elsődlegesek. A másik, hogy azt mondod, te se őt akarnád ötven évre. Ugyanakkor már hozzászoktál, nem szeretnél másikat. Ez ellentmondás...
A helyzeted nem egyszerű, és lemondást is igényel, de az minden jó kapcsolatnak része!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!