Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Benne vagyok egy amolyan laza...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benne vagyok egy amolyan laza “kapcsolatazerűségben “ már több,mint fél éve .Előtte 2 hosszú kapcsolatom volt,lehet hülyének nézni ,de én arra vágyok ,hogy van aki megkérdezte őszintén egy nehéz nap után hogy hogy vagyok stb...?!

Figyelt kérdés
Kapok ettől is valami pluszt ,eljárunk ide -oda ,segít ha valami elromlik a ház körül,együtt vacsizunk,filmezünk ,persze szex is bőven,de tudom,hogy ebből nem lesz soha komoly,mert van egy kislányom és neki ez nem felel meg.Próbáltam szakítani többször,de mindig visszajött.Amikor együtt vagyunk ,persze boldog vagyok ,de amikor nincs velem olyan ürességet érzek,bűntudatot (hogy egy ilyen kapcsolattal beérem stb)Valaki érzett már ilyet ? Közben ha arra gondolok ,hogy csak egy kávét megihatnék mással ,egy randira adhatnék esélyt,hát nem ,nincs kedvem előadni /eladni magam úgymond ismeretlenek el ,egyszerűen nincs kedvem randizni...Ja meg persze rengeteg komolytalan szexuális ajánlatot kapok ,amik szintén csak rombolják az egóm,hogy na már megint egy idióta akinek arra kellenék (legtöbb persze az asszony mellől kacsingatna félre 😢).Sokszor azt érzem ,hogy ezt ,amiben vagyok hagyni kellene ,de tovább nehezíti a helyzetet,hogy külföldön vagyok ,sokat dolgozok,nincs itt a családom,senkim nincs a kislányomon kívül és jól esik,hogy ez a mostani néha néha ránk néz...viszont úgy érzem kiüresedek,valahogy “nem lakók jól” bármennyi szex van ,bármit csinálunk ,mert nincs kimondva ,hogy mi most együtt vagyunk (nem kell nekem 50 évet ígérni ...,plusz vele nem is lennék 50 évet ...) Mit tanácsolnátok ? Volt valaki hasonló cipőben ? Ja és egyedülálló anyukák /férfiak általánosságban mit gondoltok ,tényleg ennyire rossz a helyzet,hogy gyerekem van ? Egyébként fiatal is vagyok ,semmi felesleg ,semmi stria ,nem is szokták gondolni ,hogy van gyerekem ,mégis néha arra gondolok ,hogy én már olyan vagyok ,mint a túlérett banán a boltban és örüljek ha valakinek kellek...ezt az érzést a mostani kapcsolatom csak erősíti ...

2020. máj. 17. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Próbálkoztál szintén gyerekes pasival összejönni? Egy jó opció lehetne.

Azt neked is be kell látnod, egy pasi sem szívesen neveli másik pasi gyerekét.

2020. máj. 17. 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A vágyaid teljesen hétköznapiak és normálisak. Nincs ezzel semmi baj. A helyzeted az ami nehéz. Külföldön nem helyiként eleve nehezebb ismerkedni, hát még egyedülálló anyaként.

Őszinte leszek, nem sok férfi van aki más gyerekét szeretné nevelni.

Nem veled van a probléma hanem a helyzettel amiben vagy... de ezen nem lehet már változtatni. A gyerek már megvan és apja már nincs. Ezzel kell együtt élned.

Ha igaz amit írsz és egyébként egy kellemes külsejű normális nő vagy, akkor biztosan akadni fog aki így is szívesen kapcsolatban lenne veled, de ehhez tenned is kell és keresned különben hiába várod, hogy mint a mesében rád találjon.

2020. máj. 17. 11:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Plusz még a mostani helyzet olyan szinten bizonytalan a másik fél miatt ...Egyik nap mondja ,hogy velem akar élni meg velem tervez ,egy hónapja mondja ,hogy össze akar költözni velem ,de a kislány miatt nem akarom ,mivel utána mindig mondja ,hogy jaj minden tökéletes lenne és már rég bemutattalak volna a szüleimnek ,ha nem lenne a gyerek .Egyszer volt együtt sokáig egy anyukával,azt mondta mégegyszer ugyanezt a hibát nem követi el ...csak annak a nőcinek kamasz fiai voltak ,nekem meg egy 3 éves kislányom ,szerintem egy kicsivel egyszerűbb is ...Ami még aggaszt ami kezdett ,hogy sokszor játszik a kislanyommal ,szeretik egymást és a kislány ,amikor ő jön ,mindig odabújik hozzánk és az én és a férfi kezét összefonja ,és mondja :mamma,pappa(itt külföldön így mondjak ,a kislány apukája is magyar ,de ez a párom nem ) En soha nem mondok ilyet ,hogy ő lenne az apukája ,hisz tisztelem az édesapját annyira ,nem akarom az apakepet rombolni ,nem lát mindkét intim helyzetben meg véletlenül sem ,mégis érzi ,hogy milyen egy család ...de úgy érzem ,osszekoltozni semmi képpen nem szeretnek vele ,ha a szülei előtt nem vállal fel ,meg nem mondja senkinek ,hogy van gyerekem ...Egyébként anyagilag független vagyok ,nem kell nekem senki aki a gyerekem neveli ,nekem csak annyi kell ,hogy elfogadják ,hogy en csomaggal járok és ezzel vannak kötelezettségeim ,elvinni az oviba stb...,de jó lenne ha arra helyeznek a hangsúlyt ,hogy en milyen ember /nő vagyok ,nem egyből csak legyintenenek ,hogy ááá anyuka ,a gyerekkel csak a baj van ....
2020. máj. 17. 11:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Bátornak is kell lennie, aki a gyerekkel együtt fogadna el, mert rizikós is lehet, rámehet a veled való kapcsolata, ha akár később megváltozik valami. Van azonban két dolog, ami zavar a történetedben. Egyrészt, hogy hangsúlyozod, hogy jó a tested, nincsenek striák, nem vagy túlsúlyos, stb. Ezek a dolgok éppenhogy a felületes kapcsolatokban hordoznak nagy jelentőséget, egy olyanban, ahol a gyerekkel együtt fogadna el párjának valaki, ott ezek talán ráadásként számítanak, de nem elsődlegesek. A másik, hogy azt mondod, te se őt akarnád ötven évre. Ugyanakkor már hozzászoktál, nem szeretnél másikat. Ez ellentmondás...

A helyzeted nem egyszerű, és lemondást is igényel, de az minden jó kapcsolatnak része!

2020. máj. 17. 13:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Na jó lehet én akarnám 50 évre ,vagy legalább megpróbálni ,hogy működhetne-e? De ő az aki össze akar költözni ,de hangsúlyozza,hogy ez a kapcsolat jó 1-2évig? Viszont ezt az elején hülyeség kikötni ,majd menet közben alakul ...és nem tudom egyáltalán adják -e így esélyt a dolognak ,hogy ő már sokszor elmondta ,nem tud örökre tervezni .Harcolni,megváltoztatni ,manipulálni nem tudok és nem is akarok ...
2020. máj. 17. 14:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Harcolni, megváltoztatni, manipulálni? Dehogy! Természetesen nem. A lemondás önkéntes, belülről jön, nem a másik követelésére. Ellenkezőleg, feleslegessé teszi a harcot, okafogyottá a manipulálást, szükségtelenné a megváltoztatás szándékát. És persze akkor jó, ha kölcsönös.
2020. máj. 17. 18:59
 7/7 anonim válasza:
100%
Mi újság veletek? Hasonló cipőben vagyok. Ha van kedved beszélgetni írhatsz.
2020. júl. 9. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!