Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12-13/3,5 mérettel inkább ne nagyon számoljak hosszú kapcsolatokkal, csak futóbb, lángolós dolgokkal, ha legalább a személyiségemmel megfogom ideig-óráig az adott lányt/nőt?
Figyelt kérdés
2020. márc. 28. 18:22
1/6 anonim válasza:
Egy kapcsolatban nem a cm a meghatározó!!
2/6 anonim válasza:
Eleg szomorú hogy azt gondolod hogy a méreted miatt fognak elhagyni..
3/6 anonim válasza:
De, csak azzal szamolj. Provider leszel az asszonyt meg majd reszeli valami nagyfarku.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a kedvességet!
Utolsó: hát...az ma már nem egy embernek kiváltsága, sajnos. :D
2020. márc. 28. 18:38
5/6 anonim válasza:
Hidd el vannak értelmes lányok.Én is így voltam sokáig,hogy sose lesz csajom bár én más miatt és ha nekem összejött neked tuti így láthatalanban is mert nálam lúzerebb kevés van a világon :D
Ami tuti recept:felejtsd el ezeket a bulikat stb ahol egy visszahúzódó srácnak semmi esélye+nem kapcsolatért mennek oda emberek.Ott a legjobb csajozni ahol van közös érdeklődés.
Egyetemre pl fogsz járni?Ott pl simán lehet mert alapból adva van egy közös érdeklődés.
Eszperantó találkozókra szoktam járni,ott is adva van egy közös dolog.
És igen számolhatsz hosszú kapcsolatra csak normális helyről kell lányt keresni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. márc. 28. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!