Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen érzelem?
Figyelt kérdés
Nem bírok a szexpartnerem nélkül létezni. Egyszerűen izgat az egesz helyzet. Nem tudnék vele együtt lenni mint kapcsolat de ha meg nem beszélünk hiányzik. Tudom, hogy rossz amibe benne vagyunk de felnézek rá és tisztelem. Muszaljnak érzem, hogy valaki felettem domináljon az ágyban. Ahogy leteper, megut, megtép, hangosan nyog és nem engedi, hogy nekem legyen egy szavam is az ágyban. Nekem végem van. Mégis, hogy tudnék kilepni ebből az ördögi körből? Mindenkiben ezt keresném. Nem mondom, hogy szeretem de akkor mi ez?2021. ápr. 17. 18:08
1/2 anonim válasza:
Minden nő ilyen. Az igazi pasik meg tudják hogy mi kell neked. Ha ki akarsz lépni, hát lépj! Csak ne nyámnyila pasival kezdj, azokkal tele a padlás...
2/2 anonim válasza:
Nem tudsz létezni nélküle.. Miért nem tudod kapcsolatként elképzelni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!