Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak mi tetszik a magas fiúkon?
Figyelt kérdés
Pontosan mi az a mi vonza őket a magas alkaton?2021. ápr. 17. 13:54
1/16 anonim válasza:
Biztonságot sugároz, törékeny lehetek mellette.
2/16 anonim válasza:
lehet mellette magassarkút hordani. Sokkal vonzóbbak a magas pasik.
4/16 anonim válasza:
Számomra vonzóbb és esztétikusabb, és benne van a biztonságérzet.
6/16 anonim válasza:
mivel en is magas vagyok, evidens, hogy magas ferfi illik hozzam.
de altalanosan igaz, hogy a nok szeretik kicsinek, torekenynek, kecsesnek erezni magukat, ami egy 190 centis ferfi mellett konnyebb, mint egy 170 centis mellett. persze ez relativ, mert egy 150 centis, 40 kilos lanyhoz mar a 170 is magas.
egyebkent is a magas emberek mutatosabbak, aranyosabbak nemtol fuggetlenul.
7/16 anonim válasza:
Valamiért az a 180 cm a varázsszám, én meg pont alatta vagyok, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy ha kamuznék kicsit feltűnne-e bárkinek is :D
10/16 anonim válasza:
Erő, tekintély, biztonságérzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!