Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden lánynak fotos az hogy tapasztalt legyen egy fiú a szexben?
Tiniként nem volt lehetőségem "gyakorolni".
Eddig csak 2 alkalmi jött össze. Szóval sokat nem tudok. Viszont nem élvezek el hamar, és szerintem átlagnál jobb kinézetűek voltak azok a lányok, tehát annyira csak nem nézek ki rosszul:)
Szerintem A legtöbb nőt nem zavarja. Én férfiként legalább is ezt tapasztaltam. Sőt talán kifejezetten tetszett is nekik. Egy kezdő akit lehet tanítani (azért itt nem évekig kell tanulni, 1-2 alkalom után is már elég jól belelehet jönni) jobb, mint akinek rossz berögződései vannak, és rossz vele az együttlét. Illetve azért a szex, nem egy atomfizika, ha van empátiád és figyelsz a nőkre hamar rátudsz jönni, hogy mi a jó nekik.
Illetve ha már volt egy két alkalmad akkor már tudod, hogy mit kell csinálni. Az meg, hogy 2 vagy 10 nővel voltál előtte nem feltétlen változtat azon, hogy mennyire ügyesen érzel rá arra, hogy mit élvez a másik.
Illetve ha tegyük fel zavarja az sem a világ vége. Valószínűleg lesz sok más dolog is ami zavarni fogja őt, mint ahogy téged is fog zavarni pár tulajdonsága a nőnek. Egy normális nő csak ez miatt nem fog dobni, max nem fog örülni. Viszont hamar belelehet jönni és mindketten elfelejthetitek a kezdeti nehézségeket.
Nem baj, csak akkor ne akarjon úgy tenni, mintha tudná, mit csinál, és főleg ne akarjon irányítani, mert annak jó vége nem lehet.
Őszintén, figyelemmel mindketten egymás felé, úgy viszont jól működhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!