Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Szexeltetek már nős pasival?
Ha igen miért mentetek bele.
Én szerelmes vagyok belé.
Nem, nem teszek tönkre egy házasságot.
Te hiába vagy belé szerelmes, a nős férfiak nem fogják ott hagyni a feleségüket a szerető miatt.
Nem, és soha nem is tenném.
Több gerinc van bennem, nem teszek tönkre házasságot, családot.
Tükörbe se tudnék nézni.
Igen , máig is tart a barátság extrákkal kapcs...több mit egy éve. 21 L
Nem tennem tönkre a házasságát , csak használom a férje fa..át. Nem jó a kapcsolatuk!!
A gyerekek miatt a pasi a nő meg a pénz miatt nem akar válni.
Azért szexelek vele mert helyes, korához képest nagyon jól tartja magát és nagyon jó vele a SZEX!!
Az ajándék fehérnemükröl , virágokról , csokiról nem is beszélve. Amit a fiatal fiuk már nem is csinálnak, kihalt belőlük ez a fajta gondolat. :(
8-as:
Ne foglalkozz vele. Ez a Boldogság és Bánat valami paródiája a nőknek, szerintem egy incel próbálja lejáratni a női nemet. Néha konkrét ellentmondások vannak egyes leírásai között, szóval kamu az egész.
7 -es teljesen megértelek én a 3-as vagyok/voltam. És ahogy mondtam én beleszerettem abba a nőbe.
Én sem terveztem, így alakult. azóta már vége lett a kapcsolatunknak. A lényeg hogy én megértem min mész keresztül most.
Engem érdekel a ti történetetek. Hol és hogyan ismerkedtetek meg, és minden érdekel, ha beszélgetnél valakivel aki nem ítélkezik, mert hasonló dolgokon ment keresztül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!