Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az rendben van, ha nem nyalom ki a nőmet, de elvárom, hogy leszopjon?
Figyelt kérdés
Elég büdös neki ott lent; nem higiéniai okok miatt. Nem tehet róla. A szopást viszont elvárom. És be is hajtom!2021. ápr. 17. 08:50
1/23 anonim válasza:
Persze.
Én is csak kapni szeretek 😋
4/23 anonim válasza:
Az rendben van ha megcsalom a pasimat aki nem akar kinyalni egy olyannal, aki kinyal?
6/23 anonim válasza:
Hülye a nőd, hogy még veled van.
7/23 A kérdező kommentje:
6: Ebben a kapcsolatban én vagyok a domináns fél, mert a szerszámom elképesztő. Tudja ő is, hogy nem lesz még egy ilyen pasija...
2021. ápr. 17. 09:27
8/23 anonim válasza:
Azta mindenit:D
Ennél csak jobb palija lehet aki ki is elégíti rendszeresen, nem csak követelőzik.
9/23 A kérdező kommentje:
8: A nő maximálisan ki van elégítve, csak nem orálisan.
2021. ápr. 17. 09:32
10/23 anonim válasza:
"mert a szerszámom elképesztő. Tudja ő is, hogy nem lesz még egy ilyen pasija..."
1.A gazdája is elképesztő. Egoista barom.
2.Jobban is jár, ha nem lesz már másik belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!