Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex előtt Orálisan kielégíten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex előtt Orálisan kielégíteni, ez rendben van? 20/F

Figyelt kérdés

Na az a helyzet, hogy nagyon visszafogott stílusom van, többek között szex téren is. Havi 3-4 alkalom amikor úgy érzem, hogy szükségem van rá és nem több.

Olyankor sem teljesítek szerintem túl jól, altalában 10 percnél tovább nem bírom. illetve a méretem is átlag körül van. (15cm)

Lényegében úgy gondolom, hogy mivel ilyen "ritkán" van, hogy lefekszek valakivel általában arra törekszem, hogy mielőtt szexelünk addig húzom az előjátékot (ujjal, oralisan epp ahogy) hogy elélvezzen. Aztán hagyom picit pihenni az illetőt És csak ez után "jövök be" én.

Nem gyakran esik meg, hogy hüvelyi úton ki tudom elégíteni a partnerem, de persze volt már rá példa.

A kérdésem az (főleg lányokhoz), hogy erről mi a véleményetek? Nektek jól esik/esne ha szex előtt "elmennétek"? Vagy ez így sok?

Túl sok visszajelzést nem kaptam az eddigi partnereimtől. Magamból kiindulva sok lenne, de mivel különbözünk kíváncsi vagyok mások véleményére is.

2021. márc. 2. 23:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát aki csak csiklóval tud eljutni a csúcsra az még kimondottan is örül neki, hogy eljuttatod a gyönyör kertjébe. Viszont inkább fordítsd a sorrenden. Azaz előjáték - aktus - utána nyalsz orgazmusig.

Egyébként havi 3-4 alkalom, az kb. heti 1... na az viszont kevés lenne, de nagyon.

2021. márc. 2. 23:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a tapasztalatom, hogy aki hüvelyileg is el tud menni, az is szereti ha előbb szájjal juttatják el. Más érzés, és aktus után már nem megy olyan könnyen a csiklóorgazmus.
2021. márc. 2. 23:34
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Nálam alap hogy szex előtt van orál, mivel csak úgy tudok elélvezni
2021. márc. 2. 23:55
 4/6 anonim ***** válasza:
igen
2021. márc. 2. 23:57
 5/6 Meowka ***** válasza:

#2 Iiiigen.

Aktus előtt egy jó nyalás, aktus után meg egy 15mp-s ujjazás, amitől el is megyek egybőlxd A legjobb dolog.

2021. márc. 3. 06:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Minden hölgynél más és más a kedvenc műsor. De én olyat is tapasztaltam, hogy a nejem kezdetekben csikló érzékeny volt, az előjáték során képes volt 5-6 alkalommal is elélvezni, aztán késöbb érdekes módon a hüvely bemenet lett érzékeny és hüvelyi élvezése lett. Persze a klasszikus franciázás az tuti tipp, amikor a csiklót kényezteted és a hüvelyét kézzel izgatod. De szerintem a lényeg az, hogy jó sokáig tartson és minden belefér.
2021. ápr. 17. 11:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!