Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti kinyalnátok egy szőrös puncit, ha a nő tetszik? Van-e annyira szőrös, hogy már nem, vagy a jó bozontosat is?
Figyelt kérdés
Rövid élményeket is írhattok :)2021. ápr. 17. 06:23
11/34 anonim válasza:
Nyilván csak olyan nőt nyalok ki aki tetszik.
12/34 anonim válasza:
Na, azt hiszem, ezen a 11:0-s válaszarányon elgondolkodhatna a nők kb. 80-90 százaléka, aki kényszeresen szőrtelenít. Már többször leírtam: a nők többsége nem azért csupaszítja a punciját, mert ez a férfiak elvárása, hanem inkább mert 1. nem akar a többi nő megvetésének tárgya lenni 2. meg akar felelni a szépségipar sztenderdjének, amibe beleszocializálódott 3. téveszme rabja, hogy úgy higiénikusabb, ami tudományosan megcáfolt tény. Oké, elfogadom, hogy a praktikum is szerepet játszik.
13/34 anonim válasza:
Igen, nekem valamiért nagyon tetszik, ha egy nőnek van intim szőrzete. De azért "karbantartott legyen" ne őserdő.
15/34 anonim válasza:
Kinyalom, mint blöki a kotlát, persze csak, ha szimpatikus, vonzódom hozzá.
16/34 anonim válasza:
Én a szőröset nem, pláne ha bozontos. Csináltam már, teli volt szőrszálakkal a szám utána... egy nő legyen igényes és szedje le onnan azt a dzsumbujt!
17/34 anonim válasza:
16
Ez nem igényesség, hanem választás, ízlés kérdése. Nem igényesebb az, akinek felnyírt frizurája van, mint akinek hosszú befont haja. Igényesség, hogy nem lóg ki az orrszőröd, nem fekete a körmöd, nem rohad a fogad, nem zsíros a füled.
19/34 anonim válasza:
Benyaltam, a Hölgy pedig elélvezett! Már vagy 1000-szer! F/66
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!