Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy kövér nő hiába fogy le,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kövér nő hiába fogy le, lélekben mindig kövér marad és nem lesz szexuálisan vonzó?

Figyelt kérdés

#lélek #kövér #Lélekben
2021. ápr. 17. 00:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jah, vannak olyanok akiknek mindegy hogy 55 vagy 95 kg-sek önbizalom hiányosak, szégyellősek. Ettől a férfiak szemében még lehet szexuálisan vonzó, sőt minél csinosabb annál inkább (bár vannak akik meg a teltebb formákra gerjednek, kinek a pap, kinek a papné).
2021. ápr. 17. 00:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha az önbizalom problémára gondolsz, akkor az vékonyan is lehet. Nem tudom másképp értelmezni a 'lélekben mindig kövér marad' fordulatot. Általában azért tudatosul bennük, hogy már vékonyak, de elképzelhető, hogy nem tudnak elégedettek lenni így sem, túlzásba esnek.

Én voltam már 86kg is és 58is. Mikor elkezdtem lefogyni anno, kicsit túlzásba is estem, mindenáron 60 alá akartam menni, mert azt gondoltam az lesz az ideális, közben meg már szerintem túl vékonyra fogytam, már az nem volt egészséges annyira (170cm vagyok). Viszont mikor vékony voltam brutális önbizalmam lett, nagyon jól éreztem magam a bőrömben. Aztán sajnos vissza is híztam valamennyit, akkor viszont nagyon magam alatt voltam. Utcára se nagyon akartam menni, inkább csak este, nem nyitottam férfiak fele, próbáltam láthatatlan lenni, lesütött szemmel jártam az utcán stb

Szóval nálam nagyon szélsőséges volt a dolog. Nem kellett volna ennyire meghatároznia ill hatnia lelkiállapotomra és önbizalmamra a súlyomnak, ezt mostmár tisztán látom. Akkor 17-22 éves korom közt még máshogy láttam a dolgokat

Szóval csak annyit akartam ezzel mondani, hogy emberfüggő teljesen, hogy ki hogy éli meg a fogyást. Van aki kicsattan az önbizalomtól, örül hogy megváltozott a külseje, van aki meg örök elégedetlen

2021. ápr. 17. 00:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Láttál te már lányt aki lefogyott? Nekem van ismerősöm én nem kicsit nőtt meg az önbizalma. Egyből elkezdett jóval merészebb képeket is kirakni.
2021. ápr. 17. 00:35
 4/6 anonim ***** válasza:
41%
#3-assal értek egyet. A környezetemben több lány is lefogyott. Aztán eldobták az addigi kapcsolatuk és dugtak fűvel-fával.
2021. ápr. 17. 00:41
 5/6 anonim ***** válasza:
78%

Én voltam kövér, és utána (mint kiderült, hogy eü problémám volt/van) hamar le tudtam fogyni.

És ducin is mondhatni "kelendő" voltam, gyakran próbálkoztak utcán, de nyilván kevesebb súllyal még több kérő lett. Úgyhogy erősen kétlem, hogy ezen múlik.

Viszont az önbizalmam rohamosan nőtt, és mostmár valóban merem többet mutatni magamból social média felületeken. Most nem arra gondolok, hogy bikinibe pózolok, hanem, hogy merek képeket feltölteni, minden félelem nélkül, és nem csak az arcomról.

2021. ápr. 17. 06:07
 6/6 anonim ***** válasza:
ez a bolondság?
2021. ápr. 17. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!