Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a öltözőben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a öltözőben szinte csak szőrtelenített fazonú férfiak vannak, a filmeken és a színházban meg csak szőrös?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 16. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem amit az öltözőben látsz, nem feltétlenül fedi a valóságot. Mármint ha tudod, hogy le kell vetkőzni mások előtt, te is odafigyelsz, hogy milyen alsógatyát veszel fel, mennyire vagy szőrös stb.

Ugyanakkor lehet otthon sokkal többen szőrösek.

Bár én öltözőben is azt látom, hogy egyre többen vagyunk újra szőrösek.

2021. ápr. 16. 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is most mar egyre tobben meghagyjak. A 2000es evek "divatja" (de utalom ezt a szot :D) volt a full csupasz.

Szerintem olyan fele-fele a ki borotvalja illetve akinek szoros.

2021. ápr. 16. 23:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tökre hülyeség a fanszőrzettel divatozni. Ha a srácnak csupaszon kényelmes, akkor nyírja le. Ha nem zavarja a szőr, akkor hagyja meg. Egy a fontos, legyen tiszta.

Én személy szerint nem szeretem a csupasz farkakat. Legyen szőrös vagy fazonra nyírt. Lány vagyok.

Amúgy szerintem sem fedi a valóságot amit ott látsz. Lehet, hogy pont ilyenekkel hozott össze a sors. A férfiak szerintem sokkal kevésbé szőrtelenítik magukat ott lent általánosságban.

2021. ápr. 16. 23:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vezetek róla statisztikát, de ugyanazt látom amit a #2-es, sem edzőteremben, sem uszodában nem csupasz a többség, van ilyen is, olyan is.
2021. ápr. 16. 23:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem még az is az oka, hogy a magyarok nagyon rámentek erre a divatra. Itthon az öltözőkben azért látod azt nagy többségben. De simán vannak olyan külföldi sportoló srácok vagy színészek, akiknek szőrös pl a hónaljuk, engem sem zavarna ha a pasimnak lenne, ha mondjuk rövidebbre vágja ha túl hosszú és mosakszik, dezodorozik... A nemi szőrzetről meg ne is beszéljünk, szerintem ez Mo.-on nagyon fontos téma lett és el van ferdítve a dolog. De ha Paris Hilton és Heidi Klum férjeinek meg Chris Hemsworth edzős videóin lehet szőrös a hónaljuk, akkor egy "mezei" pasinak miért nem?
2022. jún. 20. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!