Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 30 èvesen nincs pàrom, tipp?
Mas koti le a figyelmed.
Nem vagy egy nagy csajozos.
Gondolom azt szeretned ha a csaj kezdemenyezne.
De lehet rosszul gondolom.
Az előzőek mind igazak, talán még egy dolog: lejjebb kell adni. Néha a túlzó elvárások nem engedik ,hogy azt is észre vedd aki ott van a közeledben.
Nekem is volt pár kapcsolatom de mindenkiben találtam valamit ami miatt nemet mondtam.
32éves voltam mikor a párom megismertem és akkor is tudtam volna ellenérveket felhozni azt mondtam most nem! Próbáljuk ki hosszabb távon!
17 éve vagyunk házasok, van két gyönyörű fiam!
50F
3# Köszönöm a válaszodat, még tőled kaptam a leglélekemelőbb választ, kicsit feldobta a hangulatom, hogy nem kell teljesen elásnom magamat.
Sajnos a többi válaszadó 90%-a(mert megtaláltama felnőtt párkapcsolatok részleget is amikor nem telefonon nyomkodtam már) inkább kárörömködni, meg lehúzni a másik hangulatt járnak ide.
További kellemes napot, és köszönök minden értelmes választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!