Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Lány kérdésem lent olvasható.?
Arra vagyok kíváncsi hogy volt-e már veletek olyan hogy alárendelt voltál szex közben.
A történetre vagyok kíváncsi és arra hogy ez mikor történt veletek valamit ha ez már egy régebbi sztori akkor hogy gondolsz vissza erre.
Mielőtt félre értitek nem arra vagyok kíváncsi hogy a férfi irányított az ágyban hanem arra hogy akár targyiasitott a parter étek vagy kihasznált titeket
Abból a szempontból értelmetlen a kérdés, hogy ezt az egészet két féle módon lehet megélni.
Az egyik véglet, a BDSM, ahol élvezik ezt a szerepet a nők (mivel most a subokat nőknek akartad betudni) és ahol bizony a partner nyomása elengedhetetlen. Ezek pedig nyilván élmények, de ilyen beszámolókat nagyon sok helyen tudsz találni.
A másik véglet pedig az, amikor az ember nem akar kiszolgáltatott lenni és a megalázottság érzése teljesen elrontsa a szexét az alárendelt szerep miatt. Itt pedig nyilván akár micro akár nagyobb traumákról lesz szó, nem pedig élvezetes emlékről.
igen volt
lefogta a fejem misszionáriusban, hátrahúzta a kezem kutyapózban, befogta a számát és minden szavával és mozdulatával éreztette, hogy ezen az estén nekem azt "kell" tenni amit szeretne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!