Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai magömlésre megoldások?
Figyelt kérdés
Olyanok válasza lenne jó akik küzdöttek ezzel de javult a helyzet. Én a női fél vagyok. A páromnak hosszú kihagyás után lett szex mikor osszejottunk. Eleinte még ennek tudtam be hogy gyorsan elment. KB 1-2 perc. De már jó ideje tart a dolog és nem igazán változott. Általában szex előtt valahogy kielegitem és akkor utána maga a szex tart úgy 5 percig. Próbáltuk azt is hogy amikor érezte hogy közel jár megalltunk és vártunk egy kicsit a folytatassal de úgy sem tartott sokáig, csak pár másodperccel húzta el a dolgot. Szóval már nincs ötletem mit csináljunk. Azt mondja ha magának csinálja nem megy gyorsan, de ha én akkor igen..2021. ápr. 15. 05:16
11/13 A kérdező kommentje:
Nem is annyira az ok számít, hanem a megoldás. Azért kérdeztem úgy hogy tapasztalatokat várok, olyanoktol akik voltak ilyen helyzetben és sikerült változtatni.
2021. ápr. 15. 10:52
12/13 anonim válasza:
Sajnos én sem javultam semmit, néha sikerül átlendülnöm azon a ponton, és olyankor bírom jobban, akár 15 percig is, máskor meg 3 perc alatt készvagyok.
13/13 anonim válasza:
Van rá gyógyszernek nem minősülő készítmény,de más szerek is. Nekem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!