Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igazán kövér párok hogy szexelnek? Mely pózok a kedveltek számukra?
Van egy kissé testesebb fiú, akivel írogatok és nagyon vonzó a személyisége. Viszont meg sose voltam együtt kövér férfivel. Mire szamitsak? Általában jók az ágyban? Van valami tanacsotok, hogy lehetne nagyon jó a szex vele így elsőre?
Én egyébként 165cm és 55kg vagyok ha ez számít valamit.
Ha van pocakja, mint nekem is de ereje is akkor gyakorlatilag minden póz jó, kivéve szemből állva. Mert ha jó a csípő mozgása akkor nem változik sok minden. Ha nincsenek izmok a testén akkor fáradékonyabb lesz mint az átlag.
De a legtöbb akkor is a tapasztaltsága, az odaadása mértéke, a hevessége vagy érzékisége. Ezeket meg csak akkor tudod meg ha kipróbáltad.
Elég ostoba válaszokat kaptál.....Én fordítva vagyok,mint ti.
Én sportos alkatú férfi vagyok,de többször voltam együtt kifejezetten kövér nővel. Szinte mindent tudsz csinálni,nem gond ha kövér. Szerintem csak akkor lehet nehézség,ha a nő és a férfi is rendkívül kövér. Két 200 kilós embert tényleg nehéz elképzelni hogyan férnek egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!