Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pottyondi Edina másnak is nagyon bejön?
Én kedvelem a videóit, szeretem a gondolatait, meglátásait, szerintem jó nő is.
Én egyébként azon csodálkozom, hogy lehet ilyen zsigeri indulatot, meg gyűlöletet érezni valaki iránt, aki csak egyszerűen elmondja, mit gondol a világról. Lehet vele egyet nem érteni, de mi ez a frusztrált utálkozás? Szerintem volna munka azok lelkével, akikből ezt váltja ki. Mégsem egy egybites, alantas ösztönökre játszó pestitévés troll vagy egy Bajorzsoca.
Nem nagyon, de bejön. Kicsit pökhendi a stílusa, és a kívánatosnál kevésbé nőies a megjelenése (a videokban), de a való életben nem sok erőfeszítéssel sokkal csajosabb tudna lenni.
nagyon hasonló célból, de - kicsit - csajosabban és viccesebben lép fel a thejuicemedia: https://www.youtube.com/watch?v=xqegTsi6SiE.
"Nyilván azoknak nem jön be, akiknek a rajzolt szemöldökű dohányboltos csajok a max akik szóba állnak velük."
már vártam, h mikor jön az első sértődött h-lye rajongó, aki nem tudja elviselni, h másnak nem tetszik, és benyög vmi állatságot.
jaja nyilván, akinek nem jön be egy széles állú, káromkodós semmihez sem értő közönséges bölcsész liba, azokkal normális nők nem állnak szóba, köszönjük, emese.
értjük, h nálad alacsonyan van a léc, de ne legyél dühös azokra, akiknél magasan van.
ja egyébként ajánlom a 11es válaszát:
nekem nicns bajom a melegekkel, de sztem is gondolkodjon a szexuális orientációján, akinek bejön egy férfias fejű, bunkót férfiakat utánzó buta nő, aki szájtépésen kívül semmihez sem ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!