Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pottyondi Edina másnak is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pottyondi Edina másnak is nagyon bejön?

Figyelt kérdés
Én nagyon vonzónak találom.

2021. ápr. 13. 19:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
26%
ritka aberrált az, aki egy férfigyűlölő arrogáns fapicsára gerjed. vannak bajok látom. nyilván tele vagytok komplexusokkal, és már csak annyit mertek remélni az élettől, hogy jól megalázzon valami szerencsétlen identitászavaros, beképzelt ellenszenves rosszindulatú frigid tyúk. sajnálom, hogy nem adatik meg neked kérdező egy normális csaj.
2021. ápr. 13. 22:07
 12/30 anonim ***** válasza:
72%
Kormos anett után a második akit a humora miatt imádok de azért nem mennék rá :D
2021. ápr. 14. 03:10
 13/30 anonim ***** válasza:
78%
Kormira sem mennél rá?
2021. ápr. 14. 03:26
 14/30 anonim ***** válasza:
78%
Dehogynem, rá nagyon
2021. ápr. 14. 03:27
 15/30 anonim ***** válasza:
60%
Kormos Anettet ájulásig gyalulnám.
2021. ápr. 14. 09:19
 16/30 anonim ***** válasza:
57%
Azért be lehetne szendózni a kettőt
2021. ápr. 14. 10:23
 17/30 anonim ***** válasza:
32%

Egy degenerált, meg azok is akiknek bejön.

11-es jól írta.

2021. ápr. 14. 12:16
 18/30 anonim ***** válasza:
52%
De legalább ti szépek és okosak vagytok. :)
2021. ápr. 14. 18:13
 19/30 anonim ***** válasza:
36%

egyetértek a 11-essel. fel nem tudom fogni, mit esznek az emberek ezen a nőn:

Tipikus modern, bölcsész nő (politológia szak, lol). Közönséges („túlságosan szeretem a faxt”, erőltetett gagyi humor, beképzelt.

azt meg nem értem, hogy mi értelme van annak, hogy rengeteg nő felveszi egy bunkó férfi stílusát.

ez vmi új divat? ez az oldal is tele van ilyen 30-40 éves nőkkel. Nem kéne ezt szakemberrel kezeltetni?

A kormos anettes válaszolón meg felröhögtem itt az irodában, már bocs :D

Annak a nőnek van humora? nekem nem tűnt fel.

Szerintem az egyik legrosszabb stand upos, a forgatókönyvei meg nevetségesen gyengék (Bödörék, Mi kis falunk).

Az interjúkban és fellépésein vagy csak nőiségéről beszélt („őt hányan meg akarnák, denehézanőknekérvényesülni brühühühü)vagy sajnáltatta magát.

Lusta vagyok utánanézni, de gyanítom, ő is vmi büfébölcsész szakos „értelmiségi naon-naon teheccséges” ifjú modern hölgy.

Amúgy ez ilyen Pottyondi-féle nők értenek vmihez a süket szövegelésen kívül?

2021. ápr. 15. 15:11
 20/30 anonim ***** válasza:
67%
Jaja, nekem pl Puzsér nagy kedvencem, minden adását megnézek. Emiatt Pottyondit is megpróbáltam, többször is, de 40 másodperc után kb tüneteket produkáltam, annyira irritáló a stílusa meg az affektálása. Szóval bírom az ilyen megmondóembereket, de ez szörnyű.
2021. ápr. 15. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!