Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen durva dolgokra izgultok?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 13. 15:09
1/21 anonim válasza:
Pedig ezek a válaszok érdekelte volna :) F
4/21 anonim válasza:
Fojtogatás, pofozás,fenekelés,hajhúzás,csúnya beszéd stb.
5/21 anonim válasza:
2 fiúval. Bár nem tudom, hogy az a mai világban durvának számít-e?
7/21 anonim válasza:
Semmi durva dologra.
A legdurvább amire izgulok, ha a pasi nem tud elélvezni, miközben engem kényeztet. (Mondjuk erényöv van rajta.)
Az, hogy engem megverjenek, leláncoljanak, fojtogassanak, stb... nem pálya. Tudom hogy mostanában állati népszerű, de nekem nem jön be, köszönöm.
8/21 anonim válasza:
7. Én nem népszerűsége miatt szeretem. Nem vagyok már 20éves de mindíg is ez a szex volt ami izgatott.
De kinek mi.
4.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!