Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha profi szinten tudok szexeln...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha profi szinten tudok szexelni a Fleshlightemmel, akkor hazudhatom nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés

29 éves vagyok és már 3 éve döngetem a Fleshlightet.

Nővel sosem voltam azért is vettem, de mégis ahogy járkálok vannak nők/lányok akik azt hiszik kapcsolatban vagyok illetve nem vagyok szűz. Sőt eddig egysem akarta elhinni az vagyok.

Akkor, ha a Fleshlightet mester szakon tolom. Nem lenne gond egy nő sem?

2021. ápr. 13. 10:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 A kérdező kommentje:

Reggelig nem birom ki hugyálás nélkül vagy ha messzebb megyek kocsival is mindig meg kell állnom valahol elintézni és azt mondanom szűz vagyok szerintem fura na de bocsi, hogy másképp gondolkodok 🙁

Nagyon-nagyon sokat dugtam vele nővel kevesen szoktak ennyit.

2021. ápr. 14. 08:37
 52/86 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te már szinte megszemélyesíted ezt a kütyüt.

Ez a baj.

Pedig egy nő teljesen más. Ennél még a mozdulatlan prosti is jobb.

2021. ápr. 14. 08:51
 53/86 anonim ***** válasza:
97%
Neve is van? Becézgeted? Elvennéd feleségül?
2021. ápr. 14. 08:54
 54/86 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan emberek akik beleszeretnek a guminőbe és úgy viselkednek vele mint egy igazi nővel. Szerintem itt is ez a helyzet. Valami megkattant az agyadba mert annyit csináltad vele.
2021. ápr. 14. 09:07
 55/86 A kérdező kommentje:

53-as, hogy őszintén válaszoljak nincs neve és nem venném el feleségül, mert egy vagina.

Azon már tényleg gondolkodtam veszek olyan drágá szexbabát 400 ezer forintos körülit na és őt rendesen barátnőként fogom kezelni, ruhákat venni rá és viszem magammal éjszaka a kocsiba, mert nappal kinevetnek az emberek :(

Ez komolyan megfordult már a fejemben! (nincs még rá pénzem)

2021. ápr. 14. 09:25
 56/86 anonim ***** válasza:
92%

Oh, ezzel kellett volna kezdened.

Akkor nem szánunk rá ennyi időt, mert tudjuk, hogy reménytelen vagy.

2021. ápr. 14. 09:28
 57/86 A kérdező kommentje:
56-os na és akkor is szűz lennék, ha lenne egy 400 ezres szexbabám? Annak már vannak mellei és végtagjai is. Simogathatod is!
2021. ápr. 14. 09:36
 58/86 anonim ***** válasza:
100%
Igen, akkor is.
2021. ápr. 14. 09:41
 59/86 anonim ***** válasza:
100%

Akkor is az lennél. Az egy baba. Nem ad visszajelzést nem élvez nem csókol stb.

Fogd már fel akkor veszted el a szüzességed ha EMBERREL szexelsz! Nem valami műanyaggal.

2021. ápr. 14. 09:46
 60/86 anonim ***** válasza:
93%

Igen, akkor is.

Sőt!

Ha betörsz a családi kriptába, és megerőszakolod a nagymama testét, akkor is.

(A baba csak abban különbözik egy holttesttől, hogy a baba lehet szép, és nem bűzlik. De ugyan olyan élettelen test, mint egy baba)

Ha betörsz egy tanyára a pajtába, és megdugod a kecskét, akkor is.

Mert nem élő, lélegző emberel voltál.

Ez van.

Amíg nem élő ember, addig szűz vagy.

Sajnálom.

2021. ápr. 14. 09:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!