Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha profi szinten tudok szexelni a Fleshlightemmel, akkor hazudhatom nem vagyok szűz?
29 éves vagyok és már 3 éve döngetem a Fleshlightet.
Nővel sosem voltam azért is vettem, de mégis ahogy járkálok vannak nők/lányok akik azt hiszik kapcsolatban vagyok illetve nem vagyok szűz. Sőt eddig egysem akarta elhinni az vagyok.
Akkor, ha a Fleshlightet mester szakon tolom. Nem lenne gond egy nő sem?
Igen, kb így értettem. Ahogy a repülésnél ott a kabinnyomást, stb..
A testi közelségben is ott van, hogy azt a nőt meg is kell majd érinteni valahogy. És nem azonnal elsülni, amikor a csaj a nadrágodba nyúl. :)
Azért, legelább játszottál már PC-n ha mindig ezt hozod fel? Nyomj le 1000 órát a Counter-ban és meglátod jobb leszel mint az elején mikor regisztrálsz.
Ugyanez érvényes Microsoft Flight Simulator 2-re is, ahol az elején a gombokat sem ismered ;)
Mit nem értesz azon rengeteget nyomtam a műpuncit???
Öööö....
Oké.
Azt hittem a véleményem érdekel.
Mit szeretnél hallani?
Jól van, Csődör, Isten vagy!
Programozod be a puncit, hogy mondjon neked néhány elismerő szót, akkor nem kéne a gyik népére hagyatkozni.
Akkor extraszűz vagy.
Nem feltétlenül attól veszted el a szüzességed hogy pinába dugod a farkad hanem a folyamat amíg addig eljutsz, tehát amíg meghódítod a lányt, aki kíván téged. Amíg ilyen nem történik addig bizony szűz maradsz.
“Azért 1000 óra után a Counter Strike is jobban megy.”
Aha, tehát a TEK-eseket, Navy Seals katonákat is a CS-n képezik.
Vicc vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!