Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha engedem seggbe és le nyelem oda lesz értem egy érettebb pasi?
Figyelt kérdés
Vagy mi kell ahhoz hogy jó legyek az ágyban
18/l
2021. ápr. 12. 22:35
1/19 anonim válasza:
Hát egy "érettebb pasinak" remélhetőleg nem erre van szüksége ahhoz, hogy nőj a szemében, mint nő(/szexuális tárgy).
2/19 anonim válasza:
nem feltétlenül kell ez hozzá.akkor tedd fg ezeket,ha te is akarod,és ne azért mert ő akarja.hány éves vagy?hány évest akarsz elbűvölni?
3/19 anonim válasza:
Nem ettöl függ hogy kellesz e egy érettebb pasinak és nem ettöl leszel jó az ágyban.
5/19 anonim válasza:
Emberfüggő és nem ettől függ valaki érettsége. Az érettség és az ágyban bejövő dolgok egymástól függetlenek. Nálam pl. ez a 2 dolog elég alap és nem azért, mert érett vagyok vagy sem.
6/19 anonim válasza:
Én sose engedtem az anált ettől függetlenül odáig voltak értem az előző párjaim.
Én nem csak annyit tudok felmutatni hogy mindent engedek a szexben, mert nem ettől függ hogy kelleni fogsz-e egy férfinak.
7/19 anonim válasza:
Ez még kevés, de kezdetnek nem lenne rossz. 😁
8/19 anonim válasza:
Nem feltétlenül! Ezek nem minden érettebb pasinak jönnek be!
9/19 anonim válasza:
Én érettebb korosztály vagyok. A fenekedet biztosan nem használnám, úgyhogy ez nálam "kilőve"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!