Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A rosszlányokon tényleg igy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rosszlányokon tényleg igy élnek a csajok?

Figyelt kérdés
Beszéltem ott lányokkal, és mondták hogy semmivel nem tudnának ennyi pénzt keresni. Minimum havi 1,5 millió Ft. Én a harmadát sem keresem napi 8 óra munkával.1.500.000 FT /25 nap = 60.000 Ft. Tehát ha napi 3 férfit lenyomnak, napi 3 óra munka és 1,5 millió Ft keresett adómentesen :D. De van olyan nap, mikor sokkal többet, ennek a duplája, amennyi pasit lenyomnak. Aztán még jöhet rá extra amit kérnek. 1,5 millió szerintem még nem is sok.6 pasi simán lemegy nekik 1 nap alatt, ha van jelentkező. Általában úgy csinálják, hogy 2 óránként 1 férfi, vagy 1,5 óránként, de van ahol egymásnak adják a kilincset.
2021. ápr. 12. 15:04
1 2
 11/16 Williamspear ***** válasza:
100%
Kérdező... menj el rosszlánynak, ne itt szórd az észt! 🤣
2021. ápr. 12. 18:46
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
Másfél milláért meg sem erőlteti nagyon magát, hidd el... Kb 20 éve, amikor brahiból még én is meglátogattam olykor néhány "lakásost", már akkor ennyit mondtak havonta.
2021. ápr. 12. 19:51
 13/16 anonim válasza:

9-es!

2 év így nem tűnik soknak, de ahhoz, hogy ennyit összegyűjtsön, nagyon sok pasival kell lennie. 2 év így már azért elég sok, mert nem hiszem el, hogy ennyi pasit "felfalva" nem ég ki.

2021. ápr. 13. 02:07
 14/16 anonim ***** válasza:
HAHAHA! Ügyes!!! Ezzel a dumával szokták behúzni csajokat, akik rendre be is nyelik. Aztán jön a pofon, mikor kiderül, hogy hó elején van erős vendégforgás, és maximum 500-600 ezer, ha összejön akkor egy piszok jó hónapja volt a lánynak. Abból van a leadós vagy az albérlet meg a rezsi ára és jó, ha 150-200E marad nála, amiből bizony kell kajára, ruhára, stb-re. Ha ésszel költekezik tud félretenni, de nagy többségük sosem jut 1-ről a 2-re.
2021. ápr. 13. 09:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem tűnik irreálisnak, csak aztán sokszor el is költik jó részét - drága táska, ruhák, kozmetikus, autó, utazás stb - és negyven körül ott találják magukat, hogy ott vannak család, normális, még nyugdíjig végezhető munka nélkül és igazából már egyre kevésbé megy a dolog. Szóval azért vannak durva hátülütői is, csak pénz szempontjából is.
2021. ápr. 13. 23:11
 16/16 anonim ***** válasza:

14es... Te reálisan látod!

Biztos van olyan mint a kérdező akit ír.

De az komoly vendégkör rel rendelkezik.

Pl itt vírus alatt is megvan a fix. Persze csökkent neki is de nem kényszerül folyamatosan árat engedni meg nagy extrát ingyen adni. Mert jól megvan. De sok lány főleg a fiatalok akik nagyképű és lehuzosok ők az elején újdonság varázsa miatt jól mennek de mivel sokan keresik lesz..jak a vendéget,aztán nem lesz vissza jaros és kis idővel kiismerik és aztán nem nagyon megy senki akkor jön az elköltozes új név új haj de aztán az is bukik. De magam is ismerek aki nagyon ment napi max 3 embert vállal. Napokra előre beiratja magát a pasi van hogy mikor végez fizet már íratják be magát jövő hét xre.

2021. ápr. 14. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!