Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rosszlányokon tényleg igy élnek a csajok?
jó és mennyit költ nemibeteg gondozóra?
és 30 évesen amikor már milfnek se jó akkor megy utcára nyugdija ?
Ezen már én is meglepődtem. Durva mennyit keresnek.
Mondjuk először azon lepődtem meg hogy egy 20-asért egy óra dugást vállalnak. Csodálkoztam hogy ennyire olcsón meg lehet kapni egy csajt. De aztán amikor a csaj úgy beszélt a havi 500e jövedelmemről hogy de hát az nagyon kevés, és mondta hogy 1,5M simán megvan... Akkor lepődtem meg másodjára.
ma 15:08
"jó és mennyit költ nemibeteg gondozóra?"
Te bevagy szivva? Mindegyik gumival szexe eleve.
ma 15:09
"Oda nem csak a jól kinező fiatalos faszik mennek."
A belső fontosabb.A pénztárcád belseje.Mit gondolsz sok szex filmbe 65 éves taták mivel kapnának meg fiatal 18-20 éves lányokat ha nem pénzel?
Mai világba fontosabb a pénz mint hogy egy idös tatának milyen szép lelke van belülröl.
ma 15:16
pénz ide vagy oda.
El lehet menni dolgozni 3 müszakba is igy a virus idején is,nem muszály csinálni és luxus kéróba élni..
Elég ha 2 évig csinálja.
Máris vesz belőle egy házat, több milliót félrerak, aztán meg néz valami normális munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!