Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A rosszlányokon tényleg igy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rosszlányokon tényleg igy élnek a csajok?

Figyelt kérdés
Beszéltem ott lányokkal, és mondták hogy semmivel nem tudnának ennyi pénzt keresni. Minimum havi 1,5 millió Ft. Én a harmadát sem keresem napi 8 óra munkával.1.500.000 FT /25 nap = 60.000 Ft. Tehát ha napi 3 férfit lenyomnak, napi 3 óra munka és 1,5 millió Ft keresett adómentesen :D. De van olyan nap, mikor sokkal többet, ennek a duplája, amennyi pasit lenyomnak. Aztán még jöhet rá extra amit kérnek. 1,5 millió szerintem még nem is sok.6 pasi simán lemegy nekik 1 nap alatt, ha van jelentkező. Általában úgy csinálják, hogy 2 óránként 1 férfi, vagy 1,5 óránként, de van ahol egymásnak adják a kilincset.
2021. ápr. 12. 15:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%

jó és mennyit költ nemibeteg gondozóra?

és 30 évesen amikor már milfnek se jó akkor megy utcára nyugdija ?

2021. ápr. 12. 15:08
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Én nem irigylem tőlük. Én nem tudnám csinálni ezt nő letemre. Oda nem csak a jól kinezo fiatalos faszik mennek.
2021. ápr. 12. 15:09
 3/16 anonim ***** válasza:
89%

Ezen már én is meglepődtem. Durva mennyit keresnek.

Mondjuk először azon lepődtem meg hogy egy 20-asért egy óra dugást vállalnak. Csodálkoztam hogy ennyire olcsón meg lehet kapni egy csajt. De aztán amikor a csaj úgy beszélt a havi 500e jövedelmemről hogy de hát az nagyon kevés, és mondta hogy 1,5M simán megvan... Akkor lepődtem meg másodjára.

2021. ápr. 12. 15:14
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Azért nem hinném, hogy az összes ilyen jól keres. Persze, biztos van néhány, aki így befut vele, de a nagy része szerintem épphogy össze tud szedni valamennyit. Viszont oké, hogy ez milyen jól hangzik, de akkor is utána tükörbe kell néznie, és ez viszont nyomot hagy az biztos. Nem tudnám csinálni, az biztos, pénz ide vagy oda.
2021. ápr. 12. 15:16
 5/16 A kérdező kommentje:

ma 15:08

"jó és mennyit költ nemibeteg gondozóra?"

Te bevagy szivva? Mindegyik gumival szexe eleve.

2021. ápr. 12. 15:40
 6/16 A kérdező kommentje:

ma 15:09

"Oda nem csak a jól kinező fiatalos faszik mennek."

A belső fontosabb.A pénztárcád belseje.Mit gondolsz sok szex filmbe 65 éves taták mivel kapnának meg fiatal 18-20 éves lányokat ha nem pénzel?

Mai világba fontosabb a pénz mint hogy egy idös tatának milyen szép lelke van belülröl.

2021. ápr. 12. 15:43
 7/16 A kérdező kommentje:

ma 15:16

pénz ide vagy oda.

El lehet menni dolgozni 3 müszakba is igy a virus idején is,nem muszály csinálni és luxus kéróba élni..

2021. ápr. 12. 15:46
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem havi 10 milliót se érne meg,hogy áruljam a testem, de nem vagyunk egyformák 🤷‍♀️
2021. ápr. 12. 16:25
 9/16 anonim ***** válasza:
55%

Elég ha 2 évig csinálja.

Máris vesz belőle egy házat, több milliót félrerak, aztán meg néz valami normális munkát.

2021. ápr. 12. 17:31
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Valaki meg elmegy politikusnak, az még rosszabb. (mondjuk többet lehet összelopni)
2021. ápr. 12. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!