Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másnak hoyg megy a csajozás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak hoyg megy a csajozás?

Figyelt kérdés

25 vagyok és sora kapom a visszautasításokat. Gyakorlatilag 14-15 éves korom óta szeretnék barátnőt de soha senki még egy randira se jött el velem. Próbálkoztam mindenhogy: nyomultam, direkten, kedvesen stb. Nem volt jó semmi sem.(egy idő után meg sem említettem hogy művészettel foglalkozom mert csak elriasztja a lányokat.) Voltam sovány, vékony akkor se kelletem senkinek, most kicsit testes avgyok de nem vészes. Fogyókúrázom futok...

Sérót vágatok a fodrásszal egy vagyonért, letrimmelem a szakállam. Új ruháim is vannak, márkásak. Az se jó. Teljesen mindegy mit csinálok nem jó semmi. Mert nem avgyok élből bunkó és beképzelt. Ráadásul mikor végre egyenesbe hoznám magam az élet valami módon mindig keresztbe tesz. Pl ma is visszautasított egy lány. De már fel se veszem, leszrom. Görgetem a facebokot és mindenki pénzes kigyúrt, bunkó férfiakkal van együtt. Az egyik motorozik versenyszerűen, a másik valami főnök az otp-nél, igazgató a helyi Lidli-nál, stb. Mindig csak azok rugnak labdába akik bunkók és arrogánsak. Ez kell a nőknek, biológiailag erre vannak kondicionálva. Az epésséges neveltetésű srácok meg egyedül maradnak.

Szűz már nem vagyok mert a huszadik születésnapom évében párszor elmentem kurvázni. Megmutattak mindent hogy kell. Több órát voltam mindegyiknél, és azt mondták nem vagyok béna, pár még el is élvezett. Aztán értelmesen beszélgettünk. Csak így tudtam lányokkal normálisan beszélni mert különben szóba se állnak velem, vagy lerendezik annyival hogy bocsi nem jössz be, van pasim stb.

Szóval azok a nők akik pénzért csinálják sokkal korrektebbek. Nem mondom hogy mindegyik, de legalább megdughattam végre valakiket. Sokkal álszentebnek tartom azokat lányokat akik vetítenek vagy halásznak a zavarosban. Egyszerre több pasival beszélnek és a leggyengébbet kipöckölik a játékból. Ráadásul akkor elvárás hoyg hívd meg, vegyél neki ajándékot stb. Az örömlánynak leperkálod a szét aztán már bele is csúszhatsz és ólcsóbbabn is megvan mint egy "barátnő".

Ez lehet sok lányok nem fog tetszeni de ezek vagytok, ez a valóság. Azt hiszitek csak annak jár a dugás akinek megengeditek. Hát nem!

Szerettem volna szerelmes lenni valakibe (pontosabban voltam, reménytelenül)10 év tapasztalat van a hátam mögött. Tudom miről beszélek. Nem panaszkodásból írtam azon is már túl vagyok, csak érdekel mások tapasztalata.

Konklúzió: Ronda arc + normális neveltetés = KUDARC!

2021. ápr. 12. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
pénz kérdése más nem kell a nőknek
2021. ápr. 12. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Jó lenne, ha néhány aluliskolázott kretén qrva miatt nem szólnád a tőbbi nőt is...Tudod...azokat, akik mondjuk cegvezetők, vagy bármiféle tisztességes munkából élnek. Irodában dolgoznak vagy a helyi közértben, postán, rendőrségen, katasztrófavédelemnél...stb. Már abból a sorból bemérhető volt a te célpontod, ahol azt írtad, hogy elriasztja a lányokat a foglalkozásod. Te kinézted magadnak az alja réteget a csillivilli tipegőjében, energy drinkkel a kezében. Aztán itt pofázol nekem/nekünk, akik tisztességes munkából élnek és rajonganak a művészetekért is...többek között. De tudod mit? Menj a faszba te is.
2021. ápr. 12. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Légy laza, humoros, udvarias, kicsit csibész.

Légy elegáns, gáláns, és udvarolj, ne dugni akarj!

66 vok 3 nővel dugok.

2021. ápr. 22. 20:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon drasztikusan fogod fel a dolgot.

Sokan utasítanak el mindenkit. Tekintve, hogy sok nő van és mindegyiknek más az ízlése. Nincs olyan ember a Földön, aki mindenkinek tetszik. Ha nő, ha férfi. Ha valaki elutasít, akkor lépj tovább, nem kell vele foglalkozni. Rengeteg hal van a tengerben, és egy jó bottal egész sokat ki lehet fogni. A legtöbb esetben valószínűleg el fognak utasítani, de ez így van másokkal is. Viszont ha próbálkozol tovább, akkor lesz olyan is, aki nem utasít el.

2021. ápr. 22. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!