Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányokon lévő lányról hogyan tudnám ki következtetni mennyi vendége van(8-24-ig)van ki téve így esélytelen hogy napi 1-2 vendége legyen?
azt talán még el tudnám fogadni.
akik bejelentkeztek azok nincsenek sokan az az akik értékelték 3 állandó 10 voltak egyszer.
egyébként egy molett lányról van szó nekem iszonyatosan tetszik de hát ha nincsenek így sokan vele bár kétlem tuti hogy sok pasinak bejön.
Mi közöd hozzá mennyi vendége van?
Meg nem minden vendég kér szexet, van ahol elég szájjal csinálni akár. Meg fél órás, órás a vendég.
Covid járvány nekik is betett nagyon kevés mostanság a vendég
nem tudom talán azt gondolom hogy több pasinál ha mindenki beled mindent akkor már fája neki nálam.
igaz lehet nem kéne.
na igen kicsit rossz bele gondolni hogy menyien lehetnek.
a lányt nem igazán szeretném megkérdezni
így ha nem tudom következtetni akkor majd el döntöm hogy akarom-e,mivel nem vagyok az a jó pasi valószínű el megyek.Sokan mondják hogy a molett lányokkal könnyű randizni hát valakinek biztos.
nekem nagyon bejönnek sajna nincs más lehetőségem a randit elfelejtem és szexelek egy jót remélhetőleg.
Az, hogy az oldalra mi van kitéve elérhetőségi időintervallumnak nem jelent semmit. Van olyan lány, aki kiírja, hogy 0-24 ... közben éjszaka fel se veszi a telefont. Már meg 8-24-nél délelőtt felveszi, de csak délutánra tudsz vele időpontot egyeztetni.
Van a hónapban egy időszak amikor kevesebb a vendég. Ha ennyire zavar hogy nagyobb lehet a vendégforgás érdemes ilyenkor menni. Olyankor ráadásul bújosabbak és "hálásabbak" is a csajok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!