Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányokon lévő lányról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányokon lévő lányról hogyan tudnám ki következtetni mennyi vendége van(8-24-ig)van ki téve így esélytelen hogy napi 1-2 vendége legyen?

Figyelt kérdés

azt talán még el tudnám fogadni.

akik bejelentkeztek azok nincsenek sokan az az akik értékelték 3 állandó 10 voltak egyszer.

egyébként egy molett lányról van szó nekem iszonyatosan tetszik de hát ha nincsenek így sokan vele bár kétlem tuti hogy sok pasinak bejön.

2021. ápr. 11. 18:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudod elfogadni, hogy naponta többen is dugnak vele, akkor nem kéne prostizni. Attól, hogy van pár nap amikor csak 2-3 embere van még mindig lényegtelen az évi sok százhoz képest.
2021. ápr. 11. 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:
62%

Mi közöd hozzá mennyi vendége van?

Meg nem minden vendég kér szexet, van ahol elég szájjal csinálni akár. Meg fél órás, órás a vendég.

Covid járvány nekik is betett nagyon kevés mostanság a vendég

2021. ápr. 11. 18:30
 3/9 A kérdező kommentje:

nem tudom talán azt gondolom hogy több pasinál ha mindenki beled mindent akkor már fája neki nálam.

igaz lehet nem kéne.

na igen kicsit rossz bele gondolni hogy menyien lehetnek.

2021. ápr. 11. 18:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Vannak, akik viszonylag hosszú intervallumban látogathatók, de mégis csak 1-2-3 vendéget fogadnak naponta. Hogy ezt honnan tudhatod meg, az jó kérdés, leginkább talán akkor, ha magát a lányt kérdezed meg.
2021. ápr. 11. 18:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Jelen helyzetben a napi 3-4 vendégnek már örülnek
2021. ápr. 11. 18:36
 6/9 A kérdező kommentje:

a lányt nem igazán szeretném megkérdezni

így ha nem tudom következtetni akkor majd el döntöm hogy akarom-e,mivel nem vagyok az a jó pasi valószínű el megyek.Sokan mondják hogy a molett lányokkal könnyű randizni hát valakinek biztos.

nekem nagyon bejönnek sajna nincs más lehetőségem a randit elfelejtem és szexelek egy jót remélhetőleg.

2021. ápr. 11. 18:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Menj el, nem fogod megbánni!
2021. ápr. 11. 19:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Vannak akik állítólag napi 3at vállalnak. Nyilván ők drágábbak is. De nem tök mindegy? Inkább menj olyanhoz aki nagy méretet nem vállal, talán akkor nincs úgy kitágulva. Csak azért mondom mert ha egy csaj napi 3 vagy 10 vendéget fogad, tök mindegy, úgyis becsúszik nem is oly ritkán egy egy nagyobb méretű, aztán jól lefárasztják. Én olyanhoz szoktam menni aki 18 fölött nem vállal. Nekem 17 és tok jó, mindig szorít rendesen.
2021. ápr. 11. 19:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Az, hogy az oldalra mi van kitéve elérhetőségi időintervallumnak nem jelent semmit. Van olyan lány, aki kiírja, hogy 0-24 ... közben éjszaka fel se veszi a telefont. Már meg 8-24-nél délelőtt felveszi, de csak délutánra tudsz vele időpontot egyeztetni.

Van a hónapban egy időszak amikor kevesebb a vendég. Ha ennyire zavar hogy nagyobb lehet a vendégforgás érdemes ilyenkor menni. Olyankor ráadásul bújosabbak és "hálásabbak" is a csajok. ;)

2021. ápr. 13. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!