Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen fétisetek, perverziótok van ?
20
Szuper, igazából erre voltam kíváncsi, hogy megértő-e a másik vagy akár partnerként is viselkedik ebben.
Férfi ilyen fétisekkel szerintem el is áshatná magát, ezért érdekelt, hogy nőként neked milyen.
Negatív tapasztalat esetleg a múltban volt ezzel kapcsolatban?
Amúgy akik lepontozták a válaszokat, azok miért tették?
Ez egy olyan kérdés, amire nincs jó válasz, teljesen szubjektív.
24-25-, azert lettel lepontozva, mert belealltal egy valaszoloba. Mi a fraszfene kozod van neked ahhoz hogy ki mit valaszol meg mit nem akar elarulni? Milyen alapon kered szamon?
Egy suttyo vagy azert lettel lepontozva. Nyilvan egy suttyo nem fogja fel hogy o az, ezert csodalkozol te is ra a lepontozasra.
27-es:
Én a 25-ös vagyok és nem értem miért címezted nekem is ezt a mondókádat. Én csak azt kérdeztem meg, hogy miért kell szubjektív válaszokat lepontozni, hisz pl. miért fáj valakinek, hogy Anonim X-nek a BDSM a fétise?
Én erre értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!