Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen fétisetek, perverziótok van ?
Igazából több minden a BDSM-ből. Nem tetszik ott pl az, amikor véresre vernek valakit, vagy már bőg a fájdalomtól, de én ennek az irányzatnak tőleg a sub-dom részét részesítem előnybe. Szerepjátékok, hogy pl. elrabol egy dom és a pincéjében tart bezárva és "megerőszakol", de közben ki is elégít. Az is vonz, hogy ketrecben tartsanak, de a petplay is tetszik. A lényeg, hogy irányítsanak. Én ekkor érzem magam komfortosan.
De persze, tudom a határaimat, tudom mekkora ütés vagy hányadik ütés után nem bírom már, vagy hogy mi nem fér bele nekem.
#16 Nem, azt csak mellékesen írtam oda, mert valaki szerint a l á n y o k n a k nem lehetnek extrémebb dolgai. Hát de.
A nyílt dolgokat leírtam, így nem volt haszontalan a válaszom. Privátot kaptam (leírtam, hogy felesleges) és ott sem válaszoltam rá, hogy mi az. Okkal.
17
Lehet kérdésem ezekkel kapcsolatban?
Ezeket a másik hogyan fogadja? Vagy egyáltalán elmered neki mondani?
#19 Szerencsére nagyon rendes és megértő :) A BDSM neki is nagyon bejön.
Elmondtam neki mindent, ki is éljük szerepjátékokkal és hasonlókkal,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!