Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasinak bejön az, hogy kövér nőként (165 cm/90 kg) kis kamaszos melleim vannak és nem olyan hatalmas lógó tőgyek, mint az összes többi kövér nőnek? 23/N
Figyelt kérdés
2021. ápr. 11. 17:49
21/36 anonim válasza:
Az, ha jobban kiáll a hasa, mint a melle, szerintem nagyon nem szép, akkor inkább legyen lógós mell a túlsúlyhoz,delegyen.
22/36 anonim válasza:
Jobb lenne ha a tested lenne kamaszos.. Gondolom pasid sincs azért érdeklődsz, kezdj el edzeni, figyelni a kajára, és akkor nem a többi nőt kell leszólni, mikor te sem vagy tökéletes.
23/36 anonim válasza:
Sajnálom, én tőgypárti vagyok. ;P
29/F
26/36 anonim válasza:
Nekem kimondottan bejön. Amúgyis fenekes vagyok és a nagy mell nem mindenkinek áll jól.
27/F
27/36 anonim válasza:
Szerintem a nagy has+kis mell nem túl jó kombó, de biztos van akinek bejön
28/36 anonim válasza:
aha sokkal jobban mint a tőgyek.
29/36 anonim válasza:
Neked nem kis kamaszos “melleid” vannak, hanem konkrétan nincsenek. A-AA kosár ilyen alkaton gyakorlatilag láthatatlan.
Ne haragudj, de ha te leszólhatsz más nőket, hogy lógó tőgyeik vannak, akkor téged is lehet ilyen stílusban kritizálni. Nehéz lett volna úgy feltenni a kérdést, hogy “bejön nektek egy molett nő kis mellekkel?”?
30/36 anonim válasza:
Mekkora rakás xar vagy, hogy kövér létedre ocsmányul beszélsz a nagyobb mellű kövér nőkről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!