Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasinak bejön az, hogy kövér nőként (165 cm/90 kg) kis kamaszos melleim vannak és nem olyan hatalmas lógó tőgyek, mint az összes többi kövér nőnek? 23/N
Figyelt kérdés
2021. ápr. 11. 17:49
11/36 anonim válasza:
ajjj, sehogy nem tudom elképzelni...
12/36 anonim válasza:
Én voltam molett nővel, és annak lógó tőgyei voltak, nem jött be. Jobb lett volna, ha kisebb.
13/36 anonim válasza:
Sokkal jobban számít a mellmeretnél, ha jó keményen megk@rhatom.
14/36 anonim válasza:
Kiscica!
Van olyan kövér nő, akinek nem hatalmas lógó tőgyei vannak!
Ha férfi lennék, nekem sehogyan nem kellenél.
15/36 anonim válasza:
Ha testes vagy, legyen melled is!!!
16/36 anonim válasza:
Eleve felejtős ha kövér. Csak a sok kiéhezett van oda értük.
17/36 anonim válasza:
Na erre a kérdésre felállt! Rájuk élveznék az biztos!
18/36 anonim válasza:
Ismertem már ilyen alkatú és súlyú lányt! Nagyon jó volt vele a szex!
19/36 anonim válasza:
Valóban nagyon jó velük a szex, de szerintem ha ekkora méretnél van melle sokkal arányosabb és izgatóbb
20/36 anonim válasza:
Kaphatok képet? Így nem tudom elképzelni, az se mindegy, hogy mekkorák a bimbók, és hogy helyezkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!