Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk titeket zavar szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket zavar szex közben ha magas egy lány és hosszúak a lábai az nem akadályoz titeket?

Figyelt kérdés
Azért érdekelnek ezek mivel sportolok és elég magas is vagyok,kb 181-182 centi,a lábaim is nem kicsit hosszúak:)Én úgy vettem észre hogy vannak fiúk akiknek ez néha problémás,még akkor is ha magasabbak a lánynál,de ha esetleg alacsonyabbak akkor méginkább:)Bizonyos pózoknál,pózváltásnál mennyire zavaró,problémás nektek?Vagy ez inkább bejön nektek minthogy zavarjon?
2021. ápr. 11. 15:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%
És mivan, ha 42es lába van?
2021. ápr. 11. 18:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát, akkor nagyobb vagy akkora mint az enyém: 178 cm magas vagyok és 42-es lábbal férfiként. Elég lelombozó.
2021. ápr. 11. 19:05
 13/18 anonim ***** válasza:
11-esnek: azért remélem nem veszünk össze ezen a témán :) Nekem egy 42-es méret már férfiméret. És miután szeretem nemcsak a combokat, de a szép női lábfejeket is végigcsókolni, ennél a méretnél nekem ez már kevésbé izgalmas. De másnak meg más tetszik!
2021. ápr. 11. 19:22
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszenek a magas és hosszúlábú lányok. Előzőekkel ellentétben a nagyobb lábméret sem zavar, igaz az enyém is 48-as :D
2021. ápr. 11. 19:43
 15/18 anonim ***** válasza:
14-nek: ja hát így könnyű :)
2021. ápr. 11. 19:49
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyenben részem, de nem zavarna, sőt, inkább tetszene is.
2021. ápr. 11. 21:25
 17/18 anonim ***** válasza:
60%
De nem értem férfiként tényleg mit számít, ha 42es a lába egy magas lánynak? Ennyi erővel a 180as magasság is férfi méret.
2021. ápr. 11. 21:33
 18/18 anonim ***** válasza:
75%
Furcsa ez, mert magas lányként én is sok megjegyzést kaptam hasonlók miatt. Így leírva mindenkinek jó, semmi gond nincs vele, de az adott szituációban mindenki tesz rá megjegyzést. Ezek persze nem bántó beszólások, de felfigyelnek a hosszú lábamra, nagyobb lábfejemre (43 as) L.
2021. ápr. 12. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!