Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavar szex közben ha magas egy lány és hosszúak a lábai az nem akadályoz titeket?
Figyelt kérdés
Azért érdekelnek ezek mivel sportolok és elég magas is vagyok,kb 181-182 centi,a lábaim is nem kicsit hosszúak:)Én úgy vettem észre hogy vannak fiúk akiknek ez néha problémás,még akkor is ha magasabbak a lánynál,de ha esetleg alacsonyabbak akkor méginkább:)Bizonyos pózoknál,pózváltásnál mennyire zavaró,problémás nektek?Vagy ez inkább bejön nektek minthogy zavarjon?2021. ápr. 11. 15:40
1/18 anonim válasza:
Engem nem hiszem, hogy zavarna. Bár én nem vagyok magas.
2/18 anonim válasza:
Szia! Miért lenne zavaró? Ha alacsonyabb a férfi, még állva is meglehet oldani. Annyi, hogy nagyobb terpeszben állsz. Missziorániusban szintén nem zavaró, ha átkulcsolod a derekánál vagy a nyakába teszed. Kutyánál szintén a "terpesz" a kulcs. Ha alacsonyabb mint te, nagyobb terpeszben terdelsz. Egyáltalán nem zavaró. Az ilyesmit nem kell túlbonyolítani, túlaggódni!:) 23f
3/18 anonim válasza:
Ne viccelj, így leírva csodás adottságokkal rendelkezel.
4/18 anonim válasza:
Engem kifejezetten izgatott eddig...
Én csak 175 cm vagyok, de voltam már 1-2 centivel magasabb, meg egyszer egy 184 centis nővel...
Utóbbival kölcsönösen élveztük egymást, nagyon jó volt a szex... Csak kapcsolatot nem akart, amiben szerintem benne volt az is, hogy 9 centivel magasabb nálam és cikinek érezte volna mások előtt.
5/18 anonim válasza:
Miért zavarna? A hosszú lábakat is szét lehet tenni!
6/18 anonim válasza:
Annyira de annyira szexik a nagyon hosszú, gyönyörű női combok és lábak (semmi lábfétis, maga a combok tetszenek, meg a magas lányok). Nehogy már szégyelld a magasságod, iszonyú szexi tud lenni egy önbizalommal teli, magas, csinos lány.
7/18 anonim válasza:
A mostani lányok töpszli lábakkal járnak-kelnek. Én ezt tartom furcsának, nem sportoltak azért. Kb. 10-20 éve rengeteg hosszú lábú lány rohangált a városban, imádtuk őket.
8/18 anonim válasza:
Nekem a hátulról kutyapóz az, ahol zavaró, ha a csaj túl magas...ahhoz, hogy elérjem, túlságosan terpesztenie kell és valahogy kényelmetlen.
A másik dolog, hogy engem is hihetetlenül izgattak a magas lányok és a hozzá tartozó hosszú combok most is tetszenek, de a 42-43-as lábméretek nem :(
9/18 anonim válasza:
8. A legtöbb magas nőnek 38-39es lába van. Nem mindegyiknek 40 vagy felette.
10/18 anonim válasza:
8-as vagyok. Az én magas excsajomnak 42-es volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!