Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy fiú magas az mindenképp...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú magas az mindenképpen vonzó, testalkattól függetlenül?

Figyelt kérdés
Vagy csak akkor vonzó ha emellé izmos is?
2021. ápr. 11. 15:15
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem a magas onmagaban nem vonzo, viszont ha sportos is mellette akkor az félisten
2021. ápr. 11. 15:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem leginkább akkor vonzó ha mackós a testalkata. Ha magas és vékony az nem jön be annyira, de jobb mint az alacsony és vékony. Ha magas és sportos, annak meg vannak az igényei is. Nem abban a ligában játszom.
2021. ápr. 11. 15:17
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
Annak mondanak engem. 190/95, rendszeresen sportoló férfiként.
2021. ápr. 11. 15:18
 4/10 anonim ***** válasza:
22%
A magasság szükséges, de nem elégséges feltétel ahhoz, hogy nőd legyen.
2021. ápr. 11. 15:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp előny. Persze csak olyan 190cm magasságig, felette már nem igazán.

A nők furcsán fogalmaznak. Sokszor úgy írják mintha nem számítanának bizonyos tulajdonságok, de valójában ha az ember elemzi a mondanivalót és a tényleges választási preferenciájukat akkor kiderül, hogy sokszor azt értik alatta, hogy legyen meg az adott tulajdonság, viszont az csak szükséges, de nem elégséges feltétele ahhoz, hogy számára megfeleljen.

2021. ápr. 11. 15:38
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Ha csak egy nagyra nött függöleges giliszta, nem igazán hodito jelenség!
2021. ápr. 11. 15:39
 7/10 anonim ***** válasza:
A magasság önmagában kevés. Én a szálkásan izmos testet preferálom, ergo hiába vagy magas, ha mellé 110 kg zsírban és szétfolysz.
2021. ápr. 11. 15:57
 8/10 anonim ***** válasza:
50%

7es

Haverom 110 kg 190 cm magassághoz, és szinte semmi zsír nincs rajta, csak igencsak masszív a testalkata, hogy úgy mondjam. Ezt csak azért írtam, hogy tisztában legyél, mit jelent a 110 kg egy magas férfinél.

2021. ápr. 11. 17:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem. Ha magas de vézna nem vonzó, ha magas és elhízott szintén nem.
2021. ápr. 11. 18:03
 10/10 anonim ***** válasza:
8-as, figyelj már, ha odaírom, hogy zsírban, akkor neked mi nem világos? :D
2021. ápr. 11. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!