Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van a kamu nyugtatásoknak, bíztatásoknak? (Hosszú)
Ha egy férfi sikertelen olyan mérete miatt, amin nem tud változtatni (pénisz vagy magasság), akkor is megy a kamu nyugtatás és bíztatás, pedig egy bizonyos méret alatt bármelyik esélytelenné teszi a kapcsolatra.
Pénisz méret: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita.. Pl ennél a kérdésnél nagyon jó kommentek vannak. Annak ellenére, hogy azt "kell" mondani, hogy a méret nem számít, mindenki tudja, hogy de. Nők szerint 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális pénisz. Női és nem anonim vélemények. Hiába eltérő a női hüvely mérete is, másabb méret tartományról van szó. A férfiak pénisze főleg 10-20cm között van, szélsőséges esetben kisebb/nagyobb, de ez nagyon kevés. A nők hüvelye viszont inkább 15-20cm között van és egy kis százaléknak kisebb/nagyobb.
Magasság: Bizonyított tény, hogy egy férfi legvonzóbb tulajdonsága a magassága. Világhírű párkapcsolati szakértők szerint is a 180cm alatti férfinak baromi kevés esélye van a nőknél.
Nagyon sokat olvastam, tájékozódtam ilyen témákban, hogy milyen férfiak tetszenek a nőknek, hogy lássam, hogy mennyi esélyem lenne vagy miben kellene fejlődnöm. Több rossz dolog történt már velem életem során, mint amennyit a legtöbb ember átél és nem hiányzik még az állandó elutasítás is. Sok mindent elértem, amire büszke vagyok, viszont mindennél jobban szeretnék egy szerető feleséget, akivel boldognak élünk és nagyon rossz látnom, hogy bármilyen női véleményt olvasok a "tökéletes" férfiről, hiába van meg minden vagy majdnem minden belső tulajdonság, ami kell, egy kapcsolathoz kell a szex és a külső vonzalom is, ami a magasságom és a pénisz méretem miatt esélytelen. Nem szeretnék úgy együtt lenni valakivel, hogy nem én vagyok neki az ideális, csak beéri velem.
ó dehogynem..... a saját tapasztalatomon és környezetemben látom, hogy egyáltalán nincsenek olyan hatalmas problémák, mint hiszed...komolyan mondom, itt rinyálsz a 170x centiddel....igen, előny a magasság, ugyan úgy, mint sok más külsőség is előny lehet, de basszus csak nézz szét az utcán, mennyi alacsony (nem, nem gazdag és még csak nem is adonisz) csávónak van barátnője.. a farokméretet meg szintén eszméletlenül túlgondolod, hacsak nem mikropéniszed van, nem ez lesz a jó szex, kapcsolat gátja
tényleg szedd össze magad, mert ezzel a hozzáálláss tényleg nem fogsz tudni felszedni senkit
igen, nagy szakértő vagyok, mert nem hordok szemellenzőt :D (ráadasul nő vagyok, akinek több hozzád hasonló magasságú pasival volt kapcsolata...és valamiért én az utcán is és baráti társaságomban is látok ilyeneket, micsoda csoda)
már ott gyanús a brutális eltorzított hozzáállásod, amikor azt írod, alig látsz nőt 170 centi alatt XD wtf
mindegy, ha neked jó ez így, még véletlenül se menj el pszichológushoz, aki segítene kijönni a rögeszméidből...
Ismerek egy hapit, aki olyan kicsi, hogy 35-ös a lába! Gondolhatod, hogy nem magas, vagy széles a válla se.
De mégis sikere volt a nőknél a kisugárzása miatt. Szal, ha neked nem jön össze, akkor ott a belsőddel van valami, mert látok olyan bányarém nőket es ótvar faszikat párkapcsolatban, akikhez bottal se nyúlnék hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!