Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi nőt vásárolni szánalmas 600 ezerért?

Az anyu pici fia effektus miatt nincs nőd.
Akkor is taszító, ha bárkit felvihetsz.
30N

Még annyit. Hogy most ha feltenném a lécet hogy 600 ezret adok egy szép nőnek a szexért még akkor sem kellenék a nőknek merr ó szülőkhöz kell menni nyögni.
Szóval kérdező, ha van rá pénzed vedd meg nyugodtan. Igaz nem vagyok csóró de kockahasú álom kigyúrt csávó sem jachtokkal, mert a 600 ezret is csak ilyenektől fogadjál el az egyetmi lányok.

Nem mondtam, hogy ingyenélő vagy.
De jól mondod, anyuékhoz nem akar senki nyögni menni.

Passatban is nyöghetsz 600 ezerért 😁
Na kemény volt de tudom még ígysem kellek. Mert apuci fia vagyok meg stb.

Egyrészt nem kellesz, mert többre tartom magam, mint hogy kocsiban dugjanak.
Másrészt aki 600-at kifizet egy babáért, az tudjon már legalább bérelni valamit.
Harmadrészt ezt általában mondtam, én párkapcsolatban élek évek óta.

Egy Flight Simulator 2020, és azt bíró számítógép még mindig nagyságrendekkel olcsóbb, mint egy/több valódi repülőgép, amikkel nem is lehet ugyan azokat megtenni, mint a játékban. És akad még sok más egyéb játék is, amik nem világpótlóak, hanem szórakozás.
Viszont a guminő az mégiscsak nőpótlék és nem több, hanem kevesebb annál.

vegyél prostinál el kaphatsz valamit a guminőtől nem
ha lenne annyim vennék
de így inkább évente egy prosti 20k fizuból még oké
de lehet félre teszem guminőre inkább
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!