Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy görögországban sok az útszéli prosti, aki nagyon olcsón adja a szolgáltatást, pipát stb?
és hol lehet megkapni őket?
nagy kár, hogy magyarországon is nem ugynaez a helyzet? :D
ne okoskodjál a hülyeségekről
azt írják, hogy görögben 600 ft 1 qva
bárcsak itt is annyi lenne
Igaz nem vagyok benne a prosti témában, de félig görög vagyok, szóval van egy kis tapasztalatom.
Az árakról semmit nem tudok, de tudom hogy sok olyan helyzet volt, mikor x összegben egyezett meg a csaj meg a kuncsaft, aztán többet kért a csaj. Mikor a pasi nem akarta kifizetni, akkor szólt a csaj a stricinek. Legtöbbször ide átnyúlik a Szicíliai maffia keze, szóval gondolhatod hogy nem a kertész fog utánad menni ha nem fizetsz:D
+az útszéliek elég lepukkantak(mint kb mindenhol) A szegényebb réteg helyzete nem a legjobb, szóval sokan állnak be prostituáltnak. Sok szép lány van közöttük, de a szebbeket senki nem fogja az út szélére kiállítási, hanem "feljebb" küldik őket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!