Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Saját magamnál miért nem élvezem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saját magamnál miért nem élvezem?

Figyelt kérdés
Magamat csiklón keresztül eltudom élveztetni..de ujjazásal már nem, plusz nem is élvezem ha magamnak csinálom. De ha egy férfi csinálja akkor azt nagyon imádom. Nem értem nekem miért nem megy..
2021. ápr. 10. 23:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Másnak az érintése oxitocint (boldogsághormont) termel, tehát ha magadat megöleled pl, az nem annyira jó, mint ha más teszi, ugyanez van a maszturbálásnál is. Én pasi vagyok, és ugyanígy vagyok magammal már, mint te, unom:)
2021. ápr. 11. 00:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok - ja, és a saját gondolatom hozzá, hogy ha más csinálja neked, az kiszámíthatatlan, nem te irányítod, amiatt is jobb... pláne, ha még érzel is valamit iránta.
2021. ápr. 11. 00:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos és értelmes választ!😊
2021. ápr. 11. 00:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert partnerrel - ha vonzódsz hozzá ÉS "ügyes" - akkor minden sokkal-sokkal jobb. A maszti tűzoltásra jó, illetve fiatalon arra hogy felfedezd, megismerd a saját tested, reakcióidat.
2021. ápr. 11. 00:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én se szeretem a saját kezemmel izgatni magam. Kell hozzá valami "másság", hogy élvezzem. Általában vibrátort vagy dildót használok.

(Egyébként az ujjaimmal érezni a hüvelyem belsejét kimondottan utálom, olyan furcsa textúrája van, nem tudom hogy a pasiknak ez hogy jön be.)

2021. ápr. 11. 17:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Én se élvezem igazán már, ha magamnak verem.
2023. júl. 24. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!