Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ha arra kèrne a pasitok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha arra kèrne a pasitok, hogy fèrfi helyett nőnemű nőgyógyászhoz menjetek megtennètek?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 9. 04:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%

Nem. Én se ugatok bele, ki milyen orvoshoz jár, hadd döntsem már el, nekem ki a megfelelő.

Egyébként voltam férfinél és nőnél is már, az égvilágon semmi különbség nincs köztük ami a nemükből fakadna. Sőt, nő nőgyógyász dicsért meg egyszer, hogy milyen csinos az alakom, szép, lapos hasam van...

Aki azt hiszi, hogy egy nőgyógyászati vizsgálat izgató lehet bármelyik félnek, az nem teljesen normális. A nőnek se, aki kiterítve fekszik egy idegen előtt, a dokinak se, aki aznap a 30. puncit látja.

2021. ápr. 9. 09:17
 12/15 anonim ***** válasza:
68%

Nem!

Én döntök ki az az orvos, akiben meg tudok bízni. Még nem volt olyan barátom, aki problémázott volna a nőgyógyászomon, pláne úgy, hogy nem is tudják ki az.

2021. ápr. 9. 09:21
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Én ahhoz ragaszkodnék, hogy a párom azt a nőgyógyászt válassza, akit a legjobb szakembernek tart és akiben megbízik. Az egészsége számomra fontos. Aki ennyitől féltékeny tud lenni, az sürgőssen keressen fel egy pszichológust, mert ez már káros.
2021. ápr. 9. 11:07
 14/15 anonim ***** válasza:
62%
Nem, a jelenlegi nagyon bevált ez miatt nem mennek mashoz
2021. ápr. 9. 11:22
 15/15 anonim ***** válasza:
68%

Nem. A nőgyógyász nem vicc, olyanhoz kell járni, aki normális. Olyan meg ritka.

Az első nőgyógyász akinél voltam (nő volt egyébként) konkrétan üvöltött velem, amikor egy vizsgálaton belül másodjára is közöltem vele, hogy nem akarok fogamzásgátlót szedni a mellékhatások miatt. 19 éves voltam, akkor vesztettem el a szüzességem, gumival védekeztem, és nem is lettem terhes. Ő meg üvöltött velem, hogy hogy képzelem, miközben meztelenül álltam a vizsgálóban. Iszonyú megalázó volt. Ilyenek a nőgyógyászok. Előbb cserélek pasit mint nőgyógyászt, aranyat ér a normális nőgyógyász.

2021. ápr. 9. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!