Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokra is mondják azt, hogy kanosak? Vagy rájuk milyen kifejezés van?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 8. 22:35
3/12 anonim válasza:
Vicces, mert itt a kanost a pasikra mondják. Viszont az amerikaiknál meg pont fordítva, ott a "horny" jelenti azt hogy kúrni akar, de azt meg nőkre mondják és ott meg a pasikra nem tudok ilyen kifejezést.
4/12 anonim válasza:
Férfiakra is mondják ugyanúgy, hogy "horny".
5/12 alonelyman válasza:
a férfi a kanos a lány az szukás! kancás akkor lehetne ha a férfi csődörös lenne
7/12 anonim válasza:
Áh én is a kanosat használnám szerintem magamra, ha olyan lenne, mert a kancás elég hülyén hangzik, olyan degradáló a kívánósról meg inkább a kismamák jutnak eszembe, akik random kajákat kívánnak meg. Talán még a szexuálisan frusztrált jól leírja.
9/12 anonim válasza:
... Felizgult? "fel vagyok izgulva" szerintem az egyedüli kifejezés amit lánytól hallottam eddig erre.
10/12 anonim válasza:
Én hallottam már ezeket a kifejezéseket rá, különböző szituációkban: kanos, beindult, felizgult, begerjedt, kívánós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!