Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ebben az esetben ki a "hibás"/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben ki a "hibás"/felelős?

Figyelt kérdés

Adott egy fiú és egy lány. Nincsenek együtt, de abban maradnak, hogy a lány a fiú házában alszik majd, mert Budapestről vidékre olyan kései időpontban már nem tudna mivel hazautazni, amikor véget fog érni az esemény, amelyen mindketten részt vesznek.

Becsiccsentenek aznap este, majd leülnek egy buszmegállóba várni az éjszakai járatot. Elkezdenek beszélgetni, kicsit lelkizni, közben a lány a fejét a srác vállára hajtja, kvázi rádől. Aztán egyszer csak a fiú megkérdezi, hogy megcsókolhatja-e a lányt, de végül nem várja meg a választ, hanem a tettek mezejére lép. Kiderül számára, hogy a lánynak ez nincs ínyére, eltolja magától a srácot.

2021. ápr. 8. 18:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem . Egyben mind a ketten hibásak.
2021. ápr. 8. 19:55
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
A lány volt a hibás. Testileg közeledett a fiúhoz. A lányok gyakran akaratuk ellenére vonzalmat váltanak ki a fiúkból. Nem szándékossan, de a lány alakitotta ki ezt a kellemetlen pillanatot.
2021. ápr. 8. 20:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
itt nincs hibás igazán, persze a pasinak lehet kínos a helyzet..
2021. ápr. 8. 20:36
 14/14 A kérdező kommentje:

"Ha a lány annyira nem szerette volna, akkor elhajol."

Fényes nappal, józanon esetleg. Az alkohol köztudottan lelassítja a reakcióidőt, mire eljutott az agyamig, hogy mi van, már rég a számba volt mászva a gyerek. (Főleg, hogy azt se láttam, melyik irányból érkezik az, ami elől el kéne hajolnom. :D)

Azt még elfelejtettem említeni, hogy a lányhaverjaival mindig volt annyira "bújós" a kapcsolata, hogy egy-egy ilyen egymás vállára dőlés vagy hosszabb ölelés beleférjen anélkül, hogy bármiféle félreértés született volna belőle. Vagy legalábbis én úgy láttam, hogy egyiküktől sem veszi ezt "jelnek". Aztán lehet, hogy valójában hozzájuk is vonzódott valamilyen szinten, még ha csak arra a rövidke időre is, de tiszta fejjel tudta, hogyan kell helyesen dekódolnia ezeket az érintéseket. Részemről egyszerűen a szimpátiám kifejeződése volt, lányokkal is csinálom, ha kedvelem őket, de úgy látszik, ezúttal naiv voltam/nem gondoltam át eléggé.

2021. ápr. 8. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!